Strandvakantie Nederland

Nederland
Strandvakantie Nederland

Een strandvakantie in Nederland kan op vele manieren worden ingevuld. Hierdoor is het een geschikte reis voor zowel stelletjes als gezinnen. Natuurlijk kunt u ook in uw eentje tot rust komen tijdens een heerlijke strandvakantie. Strand- of duinwandelingen, luieren, zwemmen: alleen in het kustgebied al is er ontzettend veel te doen. Daarnaast zijn leuke dorpjes en steden nooit ver weg. Daardoor kunt u uw vakantie ook gemakkelijk een culturele invulling geven.

Ontspanning, sport en actie aan het strand

Het Nederlandse strand staat synoniem voor ontspannen. Nederland kent prachtige zandstranden met een lekkere, koele zee. Zonnen op uw badlaken, wandelen met uw voeten in de zee, zwemmen, zandkastelen bouwen: de opties op het strand zijn eindeloos.

Het kustgebied in Nederland is uitgestrekt. Hierdoor is er veel variatie qua omgeving. Als u graag dicht bij de drukte van de stad blijft, is Katwijk aan Zee zeer geschikt. Met steden zoals Den Haag en Leiden in de buurt is de gezelligheid makkelijk op te zoeken.

Als u liever voor authentiek gaat, is Walcheren in Zeeland een goed idee. Middelburg biedt cultuur en historie, en badplaatsen zoals Domburg bieden genoeg strand voor iedereen. Eet ook eens op de boulevard in Vlissingen! Hier loopt de stad over in de zee, wat prachtige uitzichten geeft.

Ontspannen is het in het gehele kustgebied. Strandvakanties in Nederland bieden veel keuze aan activiteiten. Zo kunt u terecht bij verschillende spa's. Wandelt u liever, dan zijn de duinen bij Egmond aan Zee een aanrader. Daar wisselen de duinen zich af met ruigere stukken, heide en prachtige naaldbossen.

Voor de actievere vakantieganger zijn er ook genoeg sportactiviteiten te bedenken. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan wind- of kitesurfen. Ook paardrijden door de duinen is populair. Zo is er voor jong en oud van alles te doen.

Een strandvakantie in Nederland kan gevarieerd worden ingevuld. Daarom is het uitermate geschikt om een vakantiehuisje als uitvalsbasis te hebben. Zo geniet u van alle vrijheid.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Nederland Novasol Vakantiehuizen in Nederland TripAdvisor Vakantiehuizen in Nederland Casamundo Vakantiehuizen in Nederland DanCenter Vakantiehuizen in Nederland Inter Chalet Vakantiehuizen in Nederland dansommer Vakantiehuizen in Nederland HomeAway Vakantiehuizen in Nederland Interhome Vakantiehuizen in Nederland 9flats.com Vakantiehuizen in Nederland HouseTrip Vakantiehuizen in Nederland Belvilla Vakantiehuizen in Nederland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Nederland Only-apartments Vakantiehuizen in Nederland Migoa Vakantiehuizen in Nederland

Ontdek andere interessante bestemmingen