Data & Analyses

Wat is de goedkoopste bestemming voor zon tijdens de wintermaanden? Hoe sterk fluctueren de prijzen van vakantiewoningen in Europa gedurende het jaar? Wat zijn de voordeligste marathonsteden? En wat vinden reizigers belangrijk in het zoeken naar accommodaties? Op deze pagina worden verschillende data-studies en analyses gepresenteerd van HomeToGo.


Van Montréal tot Melbourne, iedere stad heeft zo zijn eigen unieke clubscene die duizenden feesttoeristen aantrekt. Waar het aller beste feestje gehouden wordt is lastig te zeggen en natuurlijk geheel objectief, maar wat dat feestje je ongeveer zal kosten in iedere stad lees je hier.


De 'Marathonsteden Index' helpt hardlopers op weg met een actueel overzicht van Europese marathonsteden die voor dit jaar nog op het programma sta. Voor iedere marathon onderzocht HomeToGo verder hoeveel je zou moeten rekenen voor inschrijf, verblijf- en reiskosten.

In deze prijsindex berekende HomeToGo wat de totale kosten zijn voor internationale fans om de nationale ploeg te volgen naar Rusland. De ranglijst toont de duurste tot de voordeligste voetbalelftal om te volgen.

De Vakantiehuizen Prijsindex analyseert de boekingen van vakantiewoningen in binnen- en buitenland en toont de prijsontwikkelingen op landelijk, regionaal en stedelijk niveau.