Zwitserland zomervakantie

Zwitserland

Zomervakantie in Zwitserland: de beste bestemmingen

Zwitserland zomervakantie

Bij Zwitserland wordt vaak gedacht aan skiën en sleeën door de bergen, warme chocolade melk bij de open haard en après-ski na een dag ploeteren in de sneeuw. Wat echter vaak vergeten wordt, is hoe prachtig dit landschap is als de sneeuw gesmolten is. Een zonvakantie in Zwitserland is net zo magisch als een bezoek in de winter.

De perfecte zonvakantie in Zwitserland

Zwitserland is een land met oneindig veel mogelijkheden. Het land bestaat in feite uit 4 verschillende taalgebieden: Duits, Frans, Italiaans en Romaans. Dit merk je ook als je door het land trekt; elk gebied heeft zijn eigen bijzonderheden.

Neem bijvoorbeeld Genève, de prachtige, Franstalige stad aan het Meer van Genève. Dit is de ideale bestemming voor watersport en cultuur snuiven. De hoofdstad Zürich, bekend als de stad van geld en goud, is perfect voor een dag winkelen. Ook voor sportievelingen is een zonvakantie in Zwitserland geschikt. Neem bijvoorbeeld Saas-Fee, dat zich in het Italiaanse gebied bevindt en bekend staat als wintersportlocatie. 's Zomers is dit een adembenemend mooi gebied om door heen te wandelen.

Niet alleen de locaties zijn divers, ook de aangeboden activiteiten variëren enorm en zijn geschikt voor een zomervakantie in Zwitserland. Neem bijvoorbeeld eens de fiets om door de bergen te toeren of vaar met een zeilboot over een van de prachtige meren, zoals de Bodensee. Mocht u zin hebben in een rustigere activiteit, verken dan de wijngaarden in Vaud of geniet van een traditionele kaasfondue.

De Zwitserse gastvrijheid zorgt ervoor dat u zich overal thuis voelt, waar u ook heen reist en welke accommodatie u ook kiest. De goede verbindingen van het openbaar maken dat u gemakkelijk van plek naar plek komt en ook per auto zijn de meeste plekken gemakkelijk te bereiken. Alles is aanwezig om een perfecte zonvakantie in Zwitserland te beleven!

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Zwitserland Novasol Vakantiehuizen in Zwitserland TripAdvisor Vakantiehuizen in Zwitserland Casamundo Vakantiehuizen in Zwitserland DanCenter Vakantiehuizen in Zwitserland Inter Chalet Vakantiehuizen in Zwitserland dansommer Vakantiehuizen in Zwitserland HomeAway Vakantiehuizen in Zwitserland Interhome Vakantiehuizen in Zwitserland 9flats.com Vakantiehuizen in Zwitserland HouseTrip Vakantiehuizen in Zwitserland Belvilla Vakantiehuizen in Zwitserland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Zwitserland Only-apartments Vakantiehuizen in Zwitserland Migoa Vakantiehuizen in Zwitserland

Ontdek andere interessante bestemmingen