Visvakantie Zweden

Zweden

Visvakantie in Zweden: de beste bestemmingen

Visvakantie Zweden

Zweden is erg geliefd bij vissers. De vele meren, rivieren en de uitgestrekte kustlijn bieden volop mogelijkheden om de hengelsport uit te oefenen. Een comfortabele vakantiewoning maakt dat u van alle gemakken bent voorzien. Of u nu snoek, baars, forel of vlagzalm wilt vangen, tijdens een visvakantie in Zweden is het mogelijk. Bekijk voordat u gaat vissen of u een vergunning nodig heeft, dit is vaak het geval. U kunt een visvergunning over het algemeen voordelig bij een toeristenbureau kopen.

Een visvakantie in Zweden: onbekommerd genieten

In heel Zweden kan door jong en oud goed gevist worden. Bent u bijvoorbeeld met kinderen op reis? Dan bieden de vele Put & Take-meren mooie viservaringen. In Zuid-Zweden zijn er voornamelijk laaglandmeren, waar u onder andere baars, snoekbaars en snoek als vangst heeft. Meer naar het noorden van het land wordt het vangen van beekforel, vlagzalm en Arctische riddervis waarschijnlijker. Het visseizoen verschilt per gebied. In het zuiden van Zweden kunt u doorgaans het hele jaar door vissen. In het midden van het land is het ideale visseizoen van april tot november. Gaat u verder naar het noorden, bijvoorbeeld naar Lapland, dan is de beste visperiode van mei tot oktober.

Een visvakantie in Zweden biedt ontspanning en avontuur. Het Scandinavische land kent schitterende regio's, zoals Småland in het zuiden en het waterrijke Dalsland en Värmland nabij de Noorse grens. Deze regio's zijn bij uitstek geschikt om heerlijk te fietsen en te wandelen in het heuvelachtige landschap. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan de prachtige eilanden aan de oostkust van het land, dan is een vakantiewoning in de regio Blekinge een aanrader. De archipel voor de kust is zeker het bezoeken waard. Dit valt zeer goed te combineren met het huren van een boot voor een vistocht op zee.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Zweden Novasol Vakantiehuizen in Zweden TripAdvisor Vakantiehuizen in Zweden Casamundo Vakantiehuizen in Zweden DanCenter Vakantiehuizen in Zweden Inter Chalet Vakantiehuizen in Zweden dansommer Vakantiehuizen in Zweden HomeAway Vakantiehuizen in Zweden Interhome Vakantiehuizen in Zweden 9flats.com Vakantiehuizen in Zweden HouseTrip Vakantiehuizen in Zweden Belvilla Vakantiehuizen in Zweden Montagne Vacances Vakantiehuizen in Zweden Only-apartments Vakantiehuizen in Zweden Migoa Vakantiehuizen in Zweden

Ontdek andere interessante bestemmingen