Vakantiehuis in Zweden aan het water

Zweden
Op elk moment
2 personen

Ultiem genieten vanuit een vakantiehuis in Zweden aan het meer

Het uitgestrekte landschap van Zweden wordt gekenmerkt door schilderachtige steden, uitgestrekte naaldbossen en kristalheldere meertjes. Met een vakantiehuis in Zweden aan het meer kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de ongerepte natuur. Boek een vakantiehuis of traditionele Zweedse stuga in een van de vele prachtige gebieden die Zweden rijk is en ontdek zelf dit fascinerende land.

De mooiste bestemmingen voor vakantiehuizen in Zweden aan het meer

Elke regio in Zweden heeft zo zijn eigen unieke kenmerken en bezienswaardigheden. Als u kiest voor een rondreis door Zweden kunt u deze verschillende streken zelf ervaren, vanuit een van de vele vakantiehuisjes die in het hele land te vinden zijn.

  • 1. Värmland

    Voor gezinnen is een vakantiehuis in de provincie Värmland een ideale keuze. De natuur in deze regio leent zich uitstekend voor avontuurlijke uitstapjes in de natuur, zoals fiets- of wandeltochten. Daarnaast kunt u kanovaren over de Klarälven-rivier en verschillende parken bezoeken die leuk en leerzaam zijn voor jong en oud. In Värmland vindt u duizenden meertjes waar u heerlijk kunt zwemmen en relaxen.

  • 2. Västra Götaland

    Deze regio in het westen van Zweden wordt gekenmerkt door het schitterende Bohuslän, een provincie met een schitterende scherenkust met duizenden eilandjes. U vindt hier talloze schilderachtige vissersdorpjes waar u kunt genieten de verste vis en een schitterend uitzicht langs de kustlijn. In Västra Götaland kunt u daarnaast verschillende historische bezienswaardigheden bezoeken, afkomstig uit de middeleeuwen of uit de tijd van de Vikingen.

  • 3. Norrbotten

    In het uiterste noorden van Zweden ligt de provincie Norrbotten. Als u hier in de zomer een vakantiehuisje huurt, kunt u optimaal genieten van het lange daglicht en kunt u op avontuur in de nationale parken. Deze reis voert u langs hoge bergen, uitgestrekte valleien en ruige rivieren. 's Winters verandert Norrbotten in een waar winterwonderland waar u met een beetje geluk het Noorderlicht kunt ervaren.