Zweden stedentrip

Zweden

Stedentrip in Zweden: de beste bestemmingen

Zweden stedentrip

Voor wie kennis wil maken met een prachtig Scandinavisch land is een stedentrip naar Zweden een echte aanrader. Het uitgestrekte land kent vele steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Onderweg komt u groene heuvels, bossen en meren tegen en ziet u het land en al zijn natuurpracht. Een comfortabel vakantiehuis stelt u en uw reisgezelschap in staat op uw gemak het land te ontdekken. Of u nu van winkelen of van cultuur houdt, Zweden biedt het.

Een stedentrip naar Zweden biedt unieke ervaringen

Zweden kent een keur aan steden die de moeite van een bezoek waard zijn. Veel van deze steden zijn aan de lange kust gevestigd. Zweden is een modieus en trendy land en u kunt daardoor in de verschillende binnensteden goed winkelen. U treft er een uitgebreid aanbod van mode- en designwinkels met internationale en lokale merken.

Stockholm kan in een stedentrip naar Zweden zeker niet ontbreken als bestemming. Maak een rondvaart door deze miljoenenstad, een unieke ervaring. Vanuit Stockholm onderneemt u gemakkelijk een tocht naar het lieflijke Uppsala met zijn prachtige historische centrum. Zo bezoekt u in het uitgestrekte land eenvoudig twee fraaie steden.

Liefhebbers van uitgaan en uitgebreid eten en drinken komen uitstekend tot hun recht tijdens een stedentrip naar Zweden. U kunt in Zweden op diverse plaatsen feesten tot in de kleine uurtjes. Bezoek bijvoorbeeld eens de studentenstad Malmö in Zuid-Zweden. Het compacte centrum van de gezellige stad zorgt dat vele nachtclubs bij uw vakantiehuisje om de hoek liggen.

Ook voor een week of weekendje weg met kinderen is Zweden buitengewoon geschikt. Bezoek een van de vele attractieparken die het land kent, bijvoorbeeld Liseberg in Göteborg. In Zweden is voor iedere reiziger genoeg te beleven.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Zweden Wimdu Vakantiehuizen in Zweden Novasol Vakantiehuizen in Zweden TripAdvisor Vakantiehuizen in Zweden Casamundo Vakantiehuizen in Zweden DanCenter Vakantiehuizen in Zweden Inter Chalet Vakantiehuizen in Zweden dansommer Vakantiehuizen in Zweden HomeAway Vakantiehuizen in Zweden Interhome Vakantiehuizen in Zweden 9flats.com Vakantiehuizen in Zweden HouseTrip Vakantiehuizen in Zweden Belvilla Vakantiehuizen in Zweden Montagne Vacances Vakantiehuizen in Zweden Only-apartments Vakantiehuizen in Zweden Migoa Vakantiehuizen in Zweden

Ontdek andere interessante bestemmingen