Autovakantie Zweden

Zweden

Autovakantie in Zweden: de beste bestemmingen

Autovakantie Zweden

Zweden, het land van IKEA en Pippi Langkous, is bij uitstek geschikt voor een autovakantie. Dit komt door de enorme oppervlakte van Zweden; het land is ruim elf keer zo groot als Nederland. Zweden kent grote stukken ongerepte natuur, wat veelal onbewoond is. Dit is ideaal wanneer u de rust wilt opzoeken. Zweden bestaat voornamelijk uit groene gebieden en veel water. Een autovakantie in Zweden biedt fantastische mogelijkheden om er tussenuit te gaan en heerlijk te relaxen.

Ontdek het prachtige Zweden tijdens uw rondreis

Door met de auto op vakantie naar Zweden te gaan, heeft u de kans zoveel mogelijk van het land te ontdekken. De mooie natuur is de belangrijkste reden dat Zweden een populair vakantieland is. Zo treft u met een vakantiehuis in het plaatsje Saffle veel ruimte, frisse lucht en schone wateren aan. Maak lange boswandelingen en ga picknicken bij een wonderschoon meertje. De glooiende heuvels in de omgeving zijn een lust voor het oog.

Rust en ontspanning vindt u genoeg in de Zweedse natuur. Actievelingen zijn echter ook uitstekend op hun plaats met een autovakantie in Zweden. Ga raften of paardrijden door het prachtige landschap. Voor de echte sportieveling is mountainbiken door de weelderige bossen een fantastisch avontuur. Het is ook een aanrader om met de auto naar Orsa te rijden. Deze aantrekkelijke plaats in het midden van Zweden beschikt over een roofdierenpark, het Orsa Grönklitt Björnpark

Op uw autovakantie in Zweden moet u beslist Stockholm bezoeken. De Zweedse hoofdstad bestaat uit een groot aantal eilanden. Het middeleeuwse karakter en de enorme hoeveelheid boeiende bezienswaardigheden maken Stockholm zowel voor soloreizigers als voor gezinnen met kinderen de moeite waard. Op uw autovakantie in Zweden komt u overal speeltuinen en leuke attracties voor de kleintjes tegen. Neem uw kinderen mee naar een spannende outdooractiviteit, zoals kajakken, en laat ze kennis maken met de natuur.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Zweden Novasol Vakantiehuizen in Zweden TripAdvisor Vakantiehuizen in Zweden Casamundo Vakantiehuizen in Zweden DanCenter Vakantiehuizen in Zweden Inter Chalet Vakantiehuizen in Zweden dansommer Vakantiehuizen in Zweden HomeAway Vakantiehuizen in Zweden Interhome Vakantiehuizen in Zweden 9flats.com Vakantiehuizen in Zweden HouseTrip Vakantiehuizen in Zweden Belvilla Vakantiehuizen in Zweden Montagne Vacances Vakantiehuizen in Zweden Only-apartments Vakantiehuizen in Zweden Migoa Vakantiehuizen in Zweden

Ontdek andere interessante bestemmingen