Familie uitjes Limburg

Zuid-Limburg
Familie uitjes Limburg

Familie uitjes naar Limburg zijn leuk voor het hele gezin. Ga klimmen in Landgraaf of sta oog in oog met de wilde dieren in het dierenpark GaiaZOO in Kerkrade. Zoekt uw familie liever het avontuur op? Ontdek dan de spannendste attracties in het Attractiepark Toverland of laat u opsluiten in een echte Escape Room. Ook cultuurliefhebbers zullen zich hier vermaken, tijdens een bezoek aan het Bonnefantenmuseum in Maastricht of een wandeling door historische stadjes als Valkenburg.

Met het hele gezin op pad in Limburg

Door de hele provincie heen zijn er verschillende activiteiten te vinden voor geslaagde familie uitjes in Limburg. Bent u op zoek naar een cultureel dagje uit met de kinderen? Bezoek dan de oude Steenkolenmijn in Valkenburg en leer tijdens een rondleiding meer over het leven van een mijnwerker. Echte avonturiers gaan ondergronds in een van de vele grotten rondom Valkenburg. Laat bovendien de middeleeuwen tot leven komen en speel zelf ridder of kasteel heer in Kasteel Hoensbroek, vlak bij Brunssum.

Ga ook de natuur in voor een kindervakantie in Limburg. Kies voor een kajaktocht over de Maas of bezoek het BloteVoetenPark bij Brunssum voor een bijzondere middag in de natuur. Loop door de modder en sluit de dag af met een gezellige picknick in het park. U kunt ook eenvoudig met de fiets of te voet het heuvelachtige landschap van Limburg ontdekken. Er zijn overal routes aangegeven, zodat u zonder kaart op pad kunt. Ook is het mogelijk om scooters te huren.

Voor een lunch of diner is er altijd vlakbij een mooie plek te vinden die specialiteiten voor kinderen of volwassen verzorgd. Limburg kent vele restaurants en eetcafés, voornamelijk in steden als Maastricht. Geniet van typische streekgerechten, zoals een verse vlaaipunt of een lokaal gebrouwen biertje. De familie uitjes in Limburg hebben in ieder geval voor ieder gezin wat te bieden.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Zuid-Limburg Novasol Vakantiehuizen in Zuid-Limburg TripAdvisor Vakantiehuizen in Zuid-Limburg Casamundo Vakantiehuizen in Zuid-Limburg DanCenter Vakantiehuizen in Zuid-Limburg Inter Chalet Vakantiehuizen in Zuid-Limburg dansommer Vakantiehuizen in Zuid-Limburg HomeAway Vakantiehuizen in Zuid-Limburg Interhome Vakantiehuizen in Zuid-Limburg 9flats.com Vakantiehuizen in Zuid-Limburg HouseTrip Vakantiehuizen in Zuid-Limburg Belvilla Vakantiehuizen in Zuid-Limburg Montagne Vacances Vakantiehuizen in Zuid-Limburg Only-apartments Vakantiehuizen in Zuid-Limburg Migoa Vakantiehuizen in Zuid-Limburg

Ontdek andere interessante bestemmingen