Vakantiepark in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg
Op elk moment
2 personen

Op vakantie naar Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is de ideale plek om uw volgende vakantie te vieren. Kenmerkend voor de regio is de prachtige natuur. In een vakantiepark in Zuid-Limburg kunt u dan ook heerlijk tot rust komen. De onderstaande tips kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte bestemming voor een verblijf in een vakantiepark in Zuid-Limburg.

De mooiste bestemmingen voor een vakantiepark in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg kent verschillende bijzondere plaatsen waar het heerlijk toeven is. Wilt u op avontuur in de grote stad of toch liever genieten van de rust en natuur in een klein stadje? Deze veelzijdige regio biedt voor ieder wat wils. In de volgende plaatsen in Zuid-Limburg kunt u heerlijk verblijven in een vakantiepark.

  • 1. Arcen

    Dit stadje ligt tussen de Maas en de grens met Duitsland. U kunt hier prachtige wandel- en fietstochten maken. Op de vele terrasjes in het kleine vestigingsstadje kunt u genieten van de lokale lekkernijen. Ook kent het stadje enkele bijzondere bezienswaardigheden, zoals de Kasteeltuinen Arcen, de Hertog Jan Brouwerij en het Thermaalbad Arcen. Een vakantiepark is een ideale accommodatie om deze prachtige bestemming te bezoeken.

  • 2. Heerlen

    In het zuidoosten van Limburg ligt de bruisende stad Heerlen. De stad heeft voor ieder wat wils. Zo kunt u meer over de geschiedenis van Heerlen leren in het Thermenmuseum en het Mijnmuseum of u onderdompelen in kunst en cultuur bij SCHUNCK* in het Glaspaleis. Heerlen is daarnaast van zichzelf al een kunstwerk. Door de gehele stad zijn muurschilderingen en graffitikunst aangebracht. Maak een wandeling door het centrum en kom de mooiste creaties tegen. Na een drukke dag is het vervolgens heerlijk thuiskomen in een vakantiepark in Heerlen.

  • 3. Sevenum

    De kleine plaats Sevenum heeft genoeg te bieden. De plaats kenmerkt zich door de verschillende natuurgebieden die u al wandelend of per fiets kunt verkennen. In het dorp vindt u ook Attractiepark Toverland. Vanuit een vakantiepark in Sevenum kunt u gemakkelijk het park bezoeken.

Camping: De mooiste accommodaties in de buurt

Camping ∙ 5 personen ∙ 2 slaapkamers
Gulpen, Gulpen-Wittem, Nederland
vanaf €68
Booking.com
4,1
Zie aanbieding
Camping ∙ 4 personen ∙ 1 slaapkamer
Heerlen, Limburg, Nederland
vanaf €53
Booking.com
3,7
Zie aanbieding
Camping ∙ 2 personen
Slenaken, Gulpen-Wittem, Nederland
vanaf €57
Airbnb
Zie aanbieding

Het weer in Zuid-Limburg10°
15°
18°
21°
11°
23°
14°
23°
13°
19°
10°
15°
10°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Zuid-Limburg

Prijsinformatie in Zuid-Limburg

Beschikbaarheid van de accommodaties in Zuid-Limburg

Beschikbaarheid in Zuid-Limburg

Camping: Andere interessante bestemmingen