Autovakantie Zuid-Frankrijk

Regio Zuid-Frankrijk
Autovakantie Zuid-Frankrijk

Tijdens een autovakantie in Zuid-Frankrijk kunt u genieten van het heerlijke weer, het goede eten, mooie stranden en gezellige dorpen en steden. U kunt zowel romantisch met zijn tweeën op stap als met het hele gezin. Er zijn verschillende bestemmingen in Zuid-Frankrijk waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld naar de azuurblauwe zee van de Côte d’Azur of ontdek de geschiedenis in steden als Verdun. Bovendien heeft u met de auto alle vrijheid om de omgeving te verkennen.

Een heerlijke autovakantie in Zuid-Frankrijk

Eén van de populairste bestemmingen voor een autovakantie in Zuid-Frankrijk is de beroemde Côte d’Azur. U kunt hier heerlijk relaxen op zonnige stranden, maar er zijn ook genoeg dorpen en steden die een bezoek waard zijn, zoals Nice. Aan deze kust kunt u ook kiezen voor een verblijf in de havenplaats Saint-Tropez, waar u een sfeervol oud centrum zult aantreffen. Naast de stranden kunt u vanaf hier indrukwekkende kustwegen ontdekken of genieten van het nachtleven in deze stad.

Als u graag actief bent tijdens uw autovakantie in Frankrijk wilt, kunt u naar de kustplaats Biarritz gaan. Deze stad ligt aan de andere kant van het land aan de Atlantische Oceaan. De golven zijn hier vaak uitermate geschikt om te surfen, voor zowel beginners als gevorderden.

Voor een reis vol cultuur en geschiedenis zijn er in Zuid-Frankrijk ook genoeg bestemmingen. Zo kunt u naar het middeleeuwse Carcassonne gaan. De oude stad is nog volledig ommuurd en geeft u het idee dat u een reis maakt door de geschiedenis.

In het binnenland vindt u echter ook een prachtige gebied met natuur en mooi gelegen dorpjes. Natuurliefhebbers kunnen kiezen voor een vakantie in het gebergte de Pyreneeën, dat op de grens met Spanje ligt. Geniet hier van de prachtige natuur tijdens een wandeling of bewonder de bergen vanaf de slingerende wegen.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk Novasol Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk TripAdvisor Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk Casamundo Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk DanCenter Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk Inter Chalet Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk dansommer Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk HomeAway Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk Interhome Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk 9flats.com Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk HouseTrip Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk Belvilla Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk Montagne Vacances Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk Only-apartments Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk Migoa Vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk

Ontdek andere interessante bestemmingen