Visvakantie Zeeland

Zeeland
Visvakantie Zeeland

Voor de sportvisser is een visvakantie in Zeeland een fantastische ervaring. U kunt hier uitstekend zeevissen. Als u niet de zee op wilt, zijn er voldoende mogelijkheden om te vissen vanaf het strand. Op veel stranden vindt u pieren die prachtige visstekken vormen.

Vissen in het mooie Zeeland

Het mooie Zeeland kent een overvloed aan prachtige vislocaties. Op de Breedsendijk in Yerseke op Zuid-Beveland kunt u uitstekend vissen op bot, zeebaars en paling. Of ga bijvoorbeeld dijkvissen in Domburg op Walcheren en neem heerlijke paling of baars mee naar uw vakantiehuisje terug. Ook het iets zuidelijker gelegen Zoutelande is een prachtige uitvalsbasis om bijvoorbeeld een bootje te huren en zelf de zee op te gaan.

Ook aan de kust, tussen Domburg en Zoutelande in, ligt de bijna volledig door water omgeven plaats Westkapelle. U kunt hier op zee vissen of in de binnenwateren. Ook aan het strand is er voldoende parkeergelegenheid. Het voordeel van vissen op de Zeedijk bij Westkapelle is dat u ook bij hoog water kunt doorvissen.

Tijdens uw visvakantie in Zeeland kunt u besluiten een bootje te huren. Hiervoor is geen vaarbewijs nodig. Een VISPas is soms verplicht. Soms heeft u 's nachts of bij het gebruik van meerdere hengels wel een extra vergunning nodig. Alle informatie voor uw visvakantie in Zeeland kunt u via VVV verkrijgen.

Het gastvrije Zeeland verwelkomt natuurlijk graag uw hele familie op een mooie visvakantie. Het meest zonnige plekje van ons mooie Nederland heeft ook brede zandstranden. Neem aan het eind van de dag uw visje mee terug naar uw vakantiehuisje en bereid een heerlijke maaltijd. Mocht het vissen niet zo goed gelukt zijn die dag, ga dan heerlijk mosselen eten in een van de uitstekende visrestaurants.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Zeeland Novasol Vakantiehuizen in Zeeland TripAdvisor Vakantiehuizen in Zeeland Casamundo Vakantiehuizen in Zeeland DanCenter Vakantiehuizen in Zeeland Inter Chalet Vakantiehuizen in Zeeland dansommer Vakantiehuizen in Zeeland HomeAway Vakantiehuizen in Zeeland Interhome Vakantiehuizen in Zeeland 9flats.com Vakantiehuizen in Zeeland HouseTrip Vakantiehuizen in Zeeland Belvilla Vakantiehuizen in Zeeland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Zeeland Only-apartments Vakantiehuizen in Zeeland Migoa Vakantiehuizen in Zeeland

Ontdek andere interessante bestemmingen