Pension in Zeeland

Zeeland
Op elk moment
2 personen

Kom tot rust in een pension in Zeeland

Zeeland is een heerlijke vakantiebestemming in eigen land en een pension is de ideale accommodatie tijdens uw ontdekkingstocht door deze provincie. Een pension in Zeeland geeft u namelijk de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt zonder op de tijd te hoeven letten. Daarnaast heeft Zeeland dankzij de rijke geschiedenis, sfeervolle stadjes en de mooie stranden voor ieder wat wils.

De mooiste bestemmingen voor een pension in Zeeland

Zeeland heeft meerdere bestemmingen waar u zich kunt onderdompelen in de rijke geschiedenis of kunt ontspannen in een van de sfeervolle stadjes.

 • 1. Gapinge

  Gapinge is het kleinste dorp van de gemeente Veere, maar daarom niet minder interessant. U kunt een fietstocht maken tussen de boerenhuizen en uitgestrekte groene velden. Daarnaast zijn er vliedbergen te vinden, die dateren uit de 11e eeuw. Op deze vliedbergen werden vroeger verdedigingswerken geplaatst.

 • 2. Biggekerke

  In Biggekerke vindt u meerdere monumenten, zoals de dorpskerk en de bijna dagelijks draaiende Brasser's korenmolen. Daarnaast kunt u een bos- of strandwandeling maken of u kunt kiezen voor een sportieve activiteit zoals beachvolleybal.

 • 3. Zierikzee

  Deze stad met een rijke geschiedenis wordt ook wel de monumentenstad genoemd. Een van de bekendste monumenten is De Dikke Toren, die u ook kunt beklimmen. De klimtocht van 279 treden is de moeite waard, want boven heeft u een prachtig uitzicht over Zierikzee, de Zeelandbrug en het eiland. De oude stadspoort en de nieuwe haven zijn eveneens een bezoekje waard. Via de oude stadspoort krijgt u toegang tot de binnenstad waar winkels en restaurants te vinden zijn.

 • 4. Goes

  Dé winkelstad van Zeeland is Goes. Een dagje winkelen en later neerstrijken op een van de terrasjes is beslist een aanrader. Tip: blijf ook 's avonds nog even hangen, want in de verschillende cafés is er regelmatig live muziek te horen. Daarnaast zijn er ook in Goes mooie monumenten te vinden, zoals Molen de Koornbloem.

Het weer in Zeeland11°
15°
18°
21°
10°
23°
13°
22°
12°
19°
10°
16°
11°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Zeeland

Prijsinformatie in Zeeland

Beschikbaarheid van de accommodaties in Zeeland

Beschikbaarheid in Zeeland