Luxe vakantiehuis in Zeeland

Zeeland
Op elk moment
2 personen

Geniet van een luxe vakantie in Zeeland

De kustprovincie Zeeland is gelegen in het zuidwesten van Nederland en heeft een rijk aanbod aan activiteiten. Maak een prachtige wandeling over de langgerekte stranden of kom tot rust in een luxe wellness. Ook kunt u genieten van een heerlijk hoogstaand diner in een van de vele sterrenrestaurants. Vanuit een luxe vakantiehuis in Zeeland ervaart u rust en ruimte.

De mooiste bestemmingen voor luxe vakantiehuizen in Zeeland

Zeeland kent verschillende steden en dorpen waar diverse vakantiehuizen zijn gevestigd. Iedere bestemming heeft zijn eigen kenmerken en activiteiten. U kiest eenvoudig uw ideale luxe vakantiehuis in Zeeland uit op de plek die uw voorkeur heeft.

 • 1. Burgh-Haamstede

  Het dorp Burgh-Haamstede op Schouwen-Duiveland is een rustige badplaats met diverse restaurants waar u heerlijk kunt eten. Ook is het mogelijk om een middagje te golfen op de groene golfbaan van Burgh-Haamstede. Na een bezoek aan de imposante Deltawerken kunt u heerlijk voor de televisie bijkomen in uw luxe vakantiehuis.

 • 2. Vlissingen

  De havenstad Vlissingen staat bekend om zijn lange boulevard met gezellige restaurants en terrasjes. Via verschillende fietsroutes en wandelpaden kunt u een groot aantal kunstwerken in de stad ontdekken. De winkels dicht bij uw luxe vakantiehuis bieden genoeg mogelijkheden voor een geslaagd middagje shoppen. Aan het einde van de dag kunt u even helemaal tot rust komen met een wellness arrangement.

 • 3. Zoutelande

  Een van de meest bezochte badplaatsen van Zeeland is het geliefde dorp Zoutelande. Vanuit uw luxe vakantiehuis kunt u gemakkelijk het fijne strand bereiken of een bezoek brengen aan de markante Catharinakerk uit de 13e eeuw.

 • 4. Middelburg

  De hoofdstad van Zeeland vormt met zijn historische gebouwen een sfeervolle plaats. In het centrum kunt u genieten van een heerlijke wijnproeverij en heeft u de keuze uit diverse Michelinsterrenrestaurants. In het Zeeuws Museum van Middelburg kunt de cultuur van Zeeland ontdekken en wordt er een veelzijdige historische collectie getoond.

Het weer in Zeeland11°
15°
18°
21°
10°
23°
13°
22°
12°
19°
10°
16°
11°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Zeeland

Prijsinformatie in Zeeland

Beschikbaarheid van de accommodaties in Zeeland

Beschikbaarheid in Zeeland