Waddeneilanden weekendje weg

Waddeneilanden

Waddeneilanden weekendje weg: Onze beste aanbevelingen

Huis ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
De Koog, Texel, Nederland
vanaf €28
lovelyhouses.co.uk
5,0
Zie aanbieding
Huis ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
De Cocksdorp, Texel, Nederland
vanaf €38
Novasol
4,7
Zie aanbieding
Huis ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
De Koog, Texel, Nederland
vanaf €47
HomeAway
5,0
Zie aanbieding
-54%
Huis ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Nes, Ameland, Nederland
vanaf €83 €181
Only-apartments
4,2
Zie aanbieding
-14%
Huis ∙ 5 personen ∙ 3 slaapkamers
Oost-Vlieland, Vlieland, Nederland
vanaf €86 €100
Belvilla
4,1
Zie aanbieding
Appartement ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Buren, Ameland, Nederland
vanaf €76
HomeAway
4,8
Zie aanbieding
Appartement ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
West-Terschelling, Terschelling, Nederland
vanaf €47
Novasol
4,5
Zie aanbieding
Huis ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Hollum, Ameland, Nederland
vanaf €50
Belvilla
4,1
Zie aanbieding
Privé kamer ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Oudeschild, Texel, Nederland
vanaf €27
Airbnb
4,5
Zie aanbieding
Waddeneilanden weekendje weg

Bent u toe aan een weekendje weg? De Waddeneilanden bieden precies wat u zoekt. Vertrek vanaf Den Helder, Harlingen, Holwerd of Lauwersoog naar een van de vijf Nederlandse Waddeneilanden voor een weekendje weg. Of u naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog wilt, de natuurpracht en de zilte zeelucht zullen u zeker doen ontspannen. Vanuit een prettige vakantiewoning bent u van alle gemakken voorzien en ontdekt u het eiland samen met vrienden of familie op zelfstandige wijze.

Een weekendje weg naar een Waddeneiland - ieder eiland heeft zijn charme

Tijdens een weekendje weg naar de Waddeneilanden ontdekt u op ieder eiland schitterende attracties. Zo vindt u op Texel de badplaats De Koog en de gezellige hoofdstad Den Burg. Ook is hier het informatieve centrum Ecomare Texel gevestigd met onder andere een zeeaquarium, natuurpark en vogelopvang.

Op Terschelling bevindt zich het schitterende natuurreservaat De Boschplaat met een grote diversiteit aan met name vogelsoorten. Het eiland Schiermonnikoog herbergt met De Balg Europa's breedste strand waar bovendien vele zeehonden te bezichtigen zijn. Op Ameland bevindt zich het Juttersmuseum Swartwoude dat u meeneemt op reis door de unieke voorwerpen die aanspoelen aan de kust.

Strandliefhebbers en wandelaars en fietsers zijn zeker op hun plek op de Waddeneilanden. Ieder eiland kent mooie zandstranden waar u heerlijk de zon kunt aanbidden. De vele mooie wandel- en fietsroutes bieden u uitstekend de gelegenheid om actief het eiland te verkennen. Wadlopen is een activiteit die zeker niet mag ontbreken wanneer u een Waddeneiland bezoekt. Zorg dat u in goede conditie bent als u aan de tocht begint aangezien deze, afhankelijk van de route, vrij pittig kan zijn. In oude panden in de dorpen zijn vaak museums gevestigd waar u alles te weten komt over de (cultuur)historie van de diverse eilanden.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen op de Waddeneilanden Novasol Vakantiehuizen op de Waddeneilanden TripAdvisor Vakantiehuizen op de Waddeneilanden Casamundo Vakantiehuizen op de Waddeneilanden DanCenter Vakantiehuizen op de Waddeneilanden Inter Chalet Vakantiehuizen op de Waddeneilanden dansommer Vakantiehuizen op de Waddeneilanden HomeAway Vakantiehuizen op de Waddeneilanden Interhome Vakantiehuizen op de Waddeneilanden 9flats.com Vakantiehuizen op de Waddeneilanden HouseTrip Vakantiehuizen op de Waddeneilanden Belvilla Vakantiehuizen op de Waddeneilanden Montagne Vacances Vakantiehuizen op de Waddeneilanden Only-apartments Vakantiehuizen op de Waddeneilanden Migoa Vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Ontdek andere interessante bestemmingen