Pension in Vlissingen - HomeToGo base64Hash Pension in Vlissingen - HomeToGo

Pension in Vlissingen

Vlissingen
Om het even wanneer
Gasten
Vlissingen
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Vlissingen

2 volwassenen
1 slaapkamer
4 volwassenen
Zwembaden
Huisdieren toegestaan
Huis
2 slaapkamers

Ontdek Vlissingen vanuit een sfeervol pension

De pensions in Vlissingen hebben een huiselijke en gezellige uitstraling. Vanuit een centraal gelegen pension kunt u op uw gemak het mooie Zeeuwse Vlissingen verkennen. Vlissingen heeft een fijne ligging aan de monding van de Westerschelde en u vindt hier diverse interessante bezienswaardigheden en musea. Op het Badstrand Vlissingen geniet u van de zon en de zee.
Een half- of volpension in Vlissingen

Een half- of volpension in Vlissingen

Bij uw pension in Vlissingen kunt u doorgaans kiezen uit een verblijf op basis van halfpension of volpension. Halfpension betekent dat u naast uw overnachtingen ook ontbijt en diner geserveerd krijgt. Kies u voor volpension dan zitten alle maaltijden inbegrepen bij uw verblijf. Zo kunt u volledig ontspannen zonder dat u hoeft te bedenken wat u gaat koken of waar u gaat eten.

  • 1. Zeeuws maritiem muZEEum Vlissingen

    In dit familiemuseum gelegen bij de jachthaven van Vlissingen leert u meer over de maritieme geschiedenis van de stad. Zo komt u andere meer te weten over de lokale zeeheld Michiel de Ruyter, die in 1607 werd geboren in Vlissingen, en over de bezetting van Vlissingen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  • 2. Reptielenzoo Iguana

    Het opvangcentrum Reptielenzoo Iguana vangt vele reptielen, amfibieën en geleedpotigen op. Tijdens uw bezoek kunt u hier ruim 500 verschillende dieren van over de hele wereld bekijken, zoals kikkers, padden, slangen, schildpadden, krokodilachtigen, hagedissen, salamanders, vogelspinnen en insecten.

  • 3. Het Arsenaal

    Het Arsenaal is een piratenpark en aquarium in één. Hier komen kinderen en volwassenen erachter hoe het leven was in de tijd van de piraten. Zo is er een scheepssimulator, kunt u een spannende zeeslag bijwonen en heeft u vanuit de 45 meter hoge Arsenaaltoren een prachtig uitzicht over de Westerschelde. In het aquariumgedeelte van het attractiepark vindt u onder andere een aanraakbassin, waar u ruggen en haaien kunt aaien.

Het weer in Vlissingen

max.
Min.

16 dagen 16
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.
10°
15 dagen 15
max.
Min.
13°
11 dagen 11
max.
Min.
17°
10°
12 dagen 12
max.
Min.
20°
14°
12 dagen 12
max.
Min.
22°
15°
13 dagen 13
max.
Min.
22°
16°
14 dagen 14
max.
Min.
19°
13°
13 dagen 13
max.
Min.
15°
10°
14 dagen 14
max.
Min.
11°
16 dagen 16
max.
Min.

15 dagen 15
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Pension: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Vlissingen

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag