Hostel in Utrecht

Utrecht
Op elk moment
2 personen

Een ontspannen vakantie met een hostel in Utrecht

Met een hostel in Utrecht beleeft u gegarandeerd een heerlijke vakantie. Hoewel Utrecht de kleinste provincie van Nederland is, zijn er vele bezienswaardigheden en activiteiten. De provincie heeft een rijke geschiedenis, historische panden en kastelen. Ook zijn er in Utrecht gezellige authentieke steden en kent het een prachtige natuurrijke omgeving.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Utrecht

Vanuit een hostel in Utrecht kunt u op ontdekkingstocht door deze veelzijdige provincie. Zo kunt u na een fijne nachtrust en lekker ontbijtje bijvoorbeeld een museum bezoeken of de natuur in.

 • 1. Utrecht

  In hoofdstad van Utrecht is genoeg te beleven. In het hart van Utrecht staat de indrukwekkende gotische kerk, de Dom van Utrecht. Vanaf de Dom heeft u een spectaculair uitzicht over de stad. Wandel door de smalle steegjes en door de bruisende historische binnenstad. Ook kunt u een mooie boottocht maken door de grachten of een van de musea bezoeken.

 • 2. Fort bij Vechten

  Dit fort is in de jaren 1867 tot 1870 gebouwd ter bescherming van Utrecht en bestaat uit 22 gebouwen. Wandel door het buitenfort, de wachtgebouwen en de bomvrije kazerne. In het museum leert u meer over de geschiedenis van het fort.

 • 3. Nationale Park Utrechtse Heuvelrug

  Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit op de Utrechtse Heuvelrug. Fietsend of wandelend door de bossen en over de heide komt u mooie landhuizen en kastelen tegen. Ook zijn er talloze vogelsoorten en mooie vlinders.

 • 4. Slot Zeist

  Waan u in de Gouden Eeuw tijdens een bezoek aan het Slot Zeist. Dit prachtige kasteel is omringd door bijzondere Engelse tuinen met mooie waterpartijen.

 • 5. Loosdrechtse Plassen

  In het recreatiegebied de Loosdrechtse Plassen hoeft u zich niet te vervelen. Luier een dagje aan het strand of huur een kano om de plassen over de varen. Ook kunt u hier andere watersporten beoefenen zoals duiken en zeilen.

Het weer in de provincie Utrecht10°
14°
17°
20°
11°
23°
14°
22°
13°
20°
11°
15°
10°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

hostel: Andere interessante bestemmingen