Bed en breakfast in Utrecht - HomeToGo base64Hash Bed en breakfast in Utrecht - HomeToGo

Bed en breakfast in Utrecht

Utrecht
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Afstand tot centrum
Max. 1 km
Max. 2 km
Max. 5 km
Beoordeling
Uitstekend : 4,5+
Zeer goed: 4+
Goed: 3,5+

Ontdek Utrecht vanuit een gezellige bed en breakfast

Wilt u in een pittoresk appartement in hartje centrum of liever in een gezellige woonboot verblijven? Met het ruime aanbod aan bed en breakfasts in Utrecht is er voor ieder wat wils. Een bed en breakfast is bijvoorbeeld de ideale uitvalsbasis om de Domtoren te beklimmen, te struinen door de Botanische Tuinen of een van de interessante musea te bezoeken.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een bed en breakfast in Utrecht base64Hash Wat te doen tijdens uw verblijf in een bed en breakfast in Utrecht

Wat te doen tijdens uw verblijf in een bed en breakfast in Utrecht

In Utrecht, de stad die in het hart van Nederland ligt, komen ideeën en culturen vanuit alle hoeken van het land bij elkaar. Het is dan ook geen wonder dat de stad vele prachtige monumenten en leuke bezienswaardigheden te bieden heeft. Onderneem bijvoorbeeld de volgende drie activiteiten.

  • Domtoren

    Wie naar de Domstad gaat, moet natuurlijk de Domtoren hebben beklommen. Gebouwd in het jaar 1382 bepaalt deze prachtige kerktoren al jaren het stadsbeeld en de sfeer van Utrecht. Met zijn hoogte van 112 meter is het de hoogste kerktoren in Nederland en met 465 traptreden is de beklimming van de Domtoren geen geringe prestatie.

  • Rondtocht Oudegracht

    Maak een begeleide rondvaarttocht door de pittoreske grachten of huur een sloep of kano en ga zelf op ontdekkingstocht. Vanaf het water heeft u prachtig zicht op de werfkelders, oude pakhuizen en beelden onder de Pyke Koch-lantaarnpalen.

  • Botanische Tuinen

    Voor wie even aan de drukte van de stad wil ontsnappen, zijn de weelderige Botanische Tuinen in het oosten van Utrecht een goede optie. Opgericht in 1639 behoren deze botanische tuinen tot enkele van de oudste universitaire tuinen van Nederland. Het plantenparadijs bevat planten afkomstig uit de hele wereld, waaronder medicinale planten, tropische prachtstukken en vleesetende planten. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer (buslijn 28 en 12).

Het weer in Utrecht

max.
Min.

15 dagen 15
max.
Min.

12 dagen 12
max.
Min.
10°
15 dagen 15
max.
Min.
14°
12 dagen 12
max.
Min.
18°
12 dagen 12
max.
Min.
21°
11°
13 dagen 13
max.
Min.
23°
14°
14 dagen 14
max.
Min.
22°
13°
13 dagen 13
max.
Min.
20°
11°
13 dagen 13
max.
Min.
15°
13 dagen 13
max.
Min.
10°
14 dagen 14
max.
Min.

14 dagen 14
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Bed en breakfast in Utrecht Inspiratie

Beste vakantie-ideeën in Utrecht

Ontdek meer vakantie-ideeën

image-tag