hostel op texel - HomeToGo base64Hash hostel op texel - HomeToGo

hostel op texel

Texel
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Beoordeling
4,5+
4+

Beleef een onvergetelijke vakantie op Texel

Witte stranden, pittoreske dorpen en hippe restaurants... Klinkt dat als muziek in de oren? U hoeft er niet ver voor te reizen, want u vindt het allemaal op ons eigen Texel. Wanneer u op het schiereiland aankomt met de boot vanuit Den Helder, voelt het meteen alsof u echt eventjes weg bent. Ontdek de indrukwekkende omgeving vanuit uw hostel.
Ontdek Texel vanuit een hostel

Ontdek Texel vanuit een hostel

Met haar eigen cultuur en unieke natuurgebieden doet Texel bijna buitenlands aan. Dankzij de vele bezienswaardigheden en activiteiten die u hier kunt ondernemen, gaat u een veelzijdige en onvergetelijke vakantie tegemoet.

 • 1. Ecomare

  Denkt u aan Texel, dan denkt u al gauw aan zeehonden. Vanaf de boot naar het eiland kunt u ze vaak al lekker zien luieren, maar in Ecomare ziet u ze van vlakbij. In dit opvangcentrum voor vogels en zeehonden leert u van alles over de natuur op Texel en de omringende Wadden- en Noordzee.

 • 2. Museum Kaap Skil

  De roemruchte zeegeschiedenis van Texel komt tot leven in museum Kaap Skil. Op een leuke manier komt u alles te weten over visserij, scheepvaart en jutten. In het openluchtgedeelte staan vissersmannen verse vis te roken en werkt de smid zich in het zweet in de smederij. Ook krijgt u een kijkje in het leven van vroeger aan de hand van unieke vondsten uit scheepswrakken.

 • 3. Texelse Bierbrouwerij

  Een bezoek aan Texel is niet compleet zonder van ten minste één glas Skuumkoppe te hebben genoten. In de Texelse Bierbrouwerij ontdekt u hoe deze Texelse specialiteit en andere speciaalbieren gebrouwd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een heerlijke proeverij en u gaat naar huis met een origineel bierglas van de brouwerij.

Centrale en voordelige hostels op Texel

Centrale en voordelige hostels op Texel

Een hostel op Texel is de ideale uitvalsbasis om dit eiland te leren kennen. U kunt zich op Texel zeker een week of langer vermaken. Deze bezienswaardigheden en activiteiten mag u in ieder geval niet overslaan.

 • 1. Stranden

  Op Texel vindt u een paar van de mooiste stranden van Nederland. De stranden zijn weids en parelwit. Geniet van een heerlijk dagje zwemmen en ontspannen. Sluit de dag af met een lekker hapje bij een van de vele strandpaviljoens onder het genot van een prachtige zonsondergang.

 • 2. Den Burg

  Texel heeft zeven dorpen, ieder met een eigen karakter. Het levendige Den Burg is de hoofdstad. Hier kunt u lekker winkelen, een terrasje pakken en de historische panden bewonderen. Beklim ook de hoogste kerktoren en bewonder het prachtige uitzicht.

 • 3. Duinen van Texel

  Dit nationale park beslaat een groot deel van Texel. Het gebied bestaat uit een ongelofelijke variëteit aan prachtige flora en fauna. U kunt hier fantastisch wandelen en fietsen. Neem ook zeker een verrekijker mee, want u kunt hier bijzondere vogels zoals de ijsvogel en de lepelaar spotten.

Het weer op Texel

max.
Min.

18 dagen 18
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.

13 dagen 13
max.
Min.
10°
10 dagen 10
max.
Min.
14°
11°
9 dagen 9
max.
Min.
17°
14°
12 dagen 12
max.
Min.
19°
16°
13 dagen 13
max.
Min.
20°
17°
16 dagen 16
max.
Min.
17°
15°
16 dagen 16
max.
Min.
14°
12°
18 dagen 18
max.
Min.
10°
17 dagen 17
max.
Min.

18 dagen 18
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Hostel: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën op Texel

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag