Vakantiepark op Texel

Texel
Op elk moment
2 personen

Een onvergetelijke vakantie in een vakantiepark op Texel

Vakantie vieren in een vakantiepark op Texel is een genot. U kunt lekker uitwaaien en daarna echt thuiskomen in uw eigen vakantiehuisje. U beleeft in het vakantiepark een zelfstandige vakantie en u kunt doen en laten wat u wil. Op Texel heten de vakantieparken u en uw hele gezin welkom voor een onvergetelijke vakantie.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een vakantiepark op Texel

Texel biedt veel leuke mogelijkheden. U kunt er genieten van het strand en de duinen, maar ook ontspannende fietstochten maken of genieten van de gezellige dorpen.

  • 1. Speelbos Fonteinsnol

    Dit heerlijke speelbos ligt in natuurgebied De Dennen bij Westerslag, ten westen van Den Burg. Hier kunnen de kinderen allerlei spellen spelen, zoals vlaggenroof of boompje verwisselen. Bovendien kunnen ze er hutten bouwen van al het hout dat ze er vinden. Bovenop het duin staat een uitkijktoren. Maar als u heerlijke wandelingen wilt maken, kunt u er ook terecht. Er zijn wandelpaden waar u uren kunt dwalen. De honden mogen er los rennen.

  • 2. Vuurtoren Eierland

    Op de noordpunt van Texel kunt u de vuurtoren Eierland bezoeken. U kunt de vuurtoren beklimmen. U geniet eenmaal boven van een panoramisch en uniek uitzicht waarbij u aan drie kanten over de zee uitkijkt. Verder biedt de toren een fenomenale blik over het mooie eiland. Aan de voet van de vuurtoren vindt u een prachtig schoon strand. Het Texelse strand is in totaal 30 km lang.

  • 3. De Koog

    Deze gezellige badplaats wordt door veel vakantiegangers bezocht. Het kan er daarom gezellig druk zijn. U vindt er vele terrassen, waar u kunt genieten van een drankje, een lekkere maaltijd of van alle mensen om u heen. Het is de moeite waard om eens een glas echt Texels bier, genaamd Skuumkoppe, te proberen. Veelal staat voor de hond een bak water klaar.

Camping: De mooiste accommodaties in de buurt

Camping ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
De Koog, Texel, Nederland
vanaf €37
TUI Ferienhaus
4,3
Zie aanbieding
Caravan ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Den Hoorn Texel, Texel, Nederland
vanaf €60
Booking.com
4,4
Zie aanbieding
Caravan ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
De Koog, Texel, Nederland
vanaf €55
TUIvillas
3,8
Zie aanbieding

Het weer op Texel
12°
15°
18°
11°
21°
14°
21°
14°
18°
12°
15°
10°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Camping: Andere interessante bestemmingen