Vakantiepark op Terschelling

Terschelling
Om het even wanneer
2 gasten

Uitwaaien aan zee op het Waddeneiland Terschelling

Terschelling is al sinds jaar en dag één van de populairste bestemmingen in eigen land voor een ontspannen weekend weg of een langere zomervakantie met het gezin. Het eiland heeft kilometerslange zandstranden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast wachten u prachtige duingebieden en pittoreske oude dorpjes tijdens een bezoek aan Terschelling.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een vakantiepark op Terschelling

Terschelling is een ontzettend veelzijdig Waddeneiland. Bezoek musea, boerderijen, geniet van de lokale specialiteiten en maak lange wandelingen over het strand.

 • 1. Midsland aan Zee

  Deze plaats ligt aan de noordkust van het eiland, en staat met name bekend om zijn populaire zandstrand. Vanuit de dorpskern is het strand uitstekend te voet bereikbaar. Aan het einde van de dag kunt u samen genieten van een hapje en een drankje in één van de vele eettentjes in het dorp.

 • 2. Midsland

  Dit dorp ligt een paar kilometer ten zuiden van Midsland aan Zee en is de plaats bij uitstek om het boerenleven op Terschelling te ervaren. Zo kunt u een kijkje nemen op bezoekboerderij De Gèskieker, waar u tevens lokale producten als vlees en kaas kunt proeven. Het festivalterrein Westerkeyn, waar jaarlijks theaterfestival Oerol plaatsvindt, ligt ook in de omgeving van Midsland.

 • 3. West-Terschelling

  Dit mooie kustdorp is voor veel vakantiegangers het eerste dat ze zien van het eiland, aangezien de veerboten vanuit Harlingen hier aanmeren. Het loont zeker om wat langer in West-Terschelling te blijven. Leer bijvoorbeeld meer over de cultuur en geschiedenis van het eiland in Gemeentemuseum 't Behouden Huys, en laat de kinderen een middagje spelen in Klimbos Klimdaris.

 • 4. Formerum

  Een van de vele leuke plaatsen om te verblijven in een vakantiepark op Terschelling. Bij Formerum staat onder meer het Wrakkenmuseum, een scheepvaartmuseum dat gevestigd is in een charmante oude boerderij. In de Natuurschuur komt u meer aan de weet over de lokale flora en fauna.

Vakantiepark: De mooiste accommodaties in de buurt

Camping ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Terschelling, Friesland, Nederland
vanaf €25
Airbnb
Bekijk aanbieding
Camping ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Terschelling, Friesland, Nederland
vanaf €101
Belvilla
4,0
Bekijk aanbieding
Camping ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Terschelling, Friesland, Nederland
vanaf €44
Airbnb
4,2
Bekijk aanbieding

Het weer op Terschelling
11°
15°
17°
12°
20°
14°
20°
14°
18°
12°
14°
10°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Vakantiepark: Andere interessante bestemmingen

image-tag