Luxe Vakantiehuis op Terschelling

Terschelling
Op elk moment
2 personen

Plan een heerlijke vakantie op Terschelling

Het avontuurlijke en gezellige eiland Terschelling ligt in het noorden van Nederland. U kunt er heerlijk fietsen in de groene omgeving of genieten van een rustige strandwandeling. Terschelling is daarnaast de perfecte locatie voor een middag strandzeilen of vliegeren. Waar uw voorkeur ook ligt, het eiland heeft veel te bieden voor een geslaagde vakantie vanuit een luxe vakantiehuis op Terschelling.

Wat te doen op Terschelling in een luxe vakantiehuis

Op Terschelling bevinden zich een groot aantal beschikbare accommodaties waar u comfortabel kunt overnachten. U kunt plezierig verblijven in een luxe vakantiehuis op Terschelling, op verschillende plekken op het eiland. Iedere locatie heeft zijn eigen unieke bezienswaardigheden en kenmerken.

 • 1. West-Terschelling

  - In het grootste dorp van het Waddeneiland Terschelling bevinden zich diverse restaurantjes waar u lekker kunt eten of een drankje kunt doen op het terras. Daarnaast zijn er in West-Terschelling verschillende winkels gevestigd voor een leuk middagje shoppen. In het dorp bevinden zich een aantal interessante musea, waaronder het fascinerende landbouwmuseum. West-Terschelling heeft ook een zwembad en sportvelden voor sportief vermaak.

 • 2. Formerum

  - In het authentieke dorp Formerum vindt u een wrakkenmuseum waar u spannende voorwerpen uit de zee kunt bewonderen. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de molen in Formerum, waar ook mogelijkheden zijn voor een gezellig middagje midgetgolfen.

 • 3. Midsland

  Het centraal gelegen Midsland is een even gezellige als avontuurlijke locatie om uw vakantie door te brengen. De rijke natuur rondom Midsland biedt genoeg mogelijkheden voor een fijne boswandeling. Midsland beschikt zelf ook over verscheidene restaurantjes waar u heerlijk kunt bijkomen na een intensieve wandeling.

 • 4. Hoorn

  - Het kleine dorpje Hoorn ligt in het midden van Terschelling. In Hoorn bevindt zich één van de oudste gebouwen van Terschelling: de imposante Sint Janskerk. In de ruimte onder deze kerk kunt u terugreizen in de tijd en verschillende oude voorwerpen bewonderen.

Het weer op Terschelling
11°
15°
17°
12°
20°
14°
20°
14°
18°
12°
14°
10°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Luxe vakantiehuis: Andere interessante bestemmingen