Fietsvakantie Spanje

Spanje
Fietsvakantie Spanje

Een fietsvakantie in Spanje is dankzij het aangename klimaat zeer uitnodigend. Het land bestaat uit verschillende regio's die allemaal hun eigen aantrekkelijke kenmerken hebben. De verschillende gebieden in Spanje bieden voor iedereen geschikte fietsroutes. Fiets langs prachtige witte dorpjes en geniet van de authentieke Spaanse cultuur in Andalusië, of rijd door weelderige bossen langs de woeste kust in de regio Catalonië. Een fietsvakantie in Spanje is geschikt voor iedereen, als u maar van fietsen houdt.

Ervaar de talrijke voordelen van een fietsvakantie in Spanje

Vindt u het ook belangrijk om fit te zijn, maar wilt u toch graag genieten van een vakantie? Dan is een fietsvakantie de perfecte optie. Het is helemaal geen noodzaak dat u een fanatieke sporter bent; u bepaalt namelijk zelf op wat voor tempo u rijdt en hoeveel pauzes u neemt. De schitterende omgeving is het meer dan waard om af en toe te stoppen. Een bijkomend voordeel is dat u met uw fietsvakantie in Spanje ook milieubewust bezig bent.

Of u in het prachtige Spanje kiest voor een ontspannen rit of een enorme uitdaging, in beide gevallen kijkt u onderweg uw ogen uit. Geniet van het mooie afwisselende landschap en de verschillende historische bouwwerken. Het beeldschone eiland Mallorca beschikt over fantastische fietsroutes langs velden vol abrikozenbomen. Dankzij het uitzicht en het heerlijke klimaat heeft u een echt vakantiegevoel. Na afloop van een fietstocht geniet u op een gezellig terras onder het genot van een Túnel.

Bent u meer een snelheidsduivel dan iemand die zich op een trager tempo door de omgeving beweegt? In dat geval kunt u ook voor een motorvakantie in Spanje kiezen. Het is een bijzondere ervaring om op hoge snelheid door het afwisselende Spaanse landschap te rijden. Kies bijvoorbeeld voor de mooie regio Asturië in het noorden van Spanje. Het uitzicht dat u vanaf uw motor heeft is erg indrukwekkend; deze geweldige vakantie zult u dan ook lange tijd bijblijven.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Spanje Wimdu Vakantiehuizen in Spanje Novasol Vakantiehuizen in Spanje TripAdvisor Vakantiehuizen in Spanje Casamundo Vakantiehuizen in Spanje DanCenter Vakantiehuizen in Spanje Inter Chalet Vakantiehuizen in Spanje dansommer Vakantiehuizen in Spanje HomeAway Vakantiehuizen in Spanje Interhome Vakantiehuizen in Spanje 9flats.com Vakantiehuizen in Spanje HouseTrip Vakantiehuizen in Spanje Belvilla Vakantiehuizen in Spanje Montagne Vacances Vakantiehuizen in Spanje Only-apartments Vakantiehuizen in Spanje Migoa Vakantiehuizen in Spanje

Ontdek andere interessante bestemmingen