hostel in scheveningen - HomeToGo base64Hash hostel in scheveningen - HomeToGo

hostel in scheveningen

Scheveningen
Om het even wanneer
Gasten
Scheveningen
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Scheveningen

2 volwassenen
Hotel
4 volwassenen
1 slaapkamer
3 volwassenen

Een prettig hostel in Scheveningen

Vanuit een sfeervol en comfortabel hostel in Scheveningen kunt u veel uitstapjes ondernemen en bezienswaardigheden bezoeken. Ga bijvoorbeeld ’s zomers heerijk zonnen op het strand, waar u veel strandtenten aantreft. Verder kunt u ook een dagje naar Den Haag gaan om de leuke musea en monumenten te ontdekken, zoals het Vredespaleis.
Ontdek Scheveningen vanuit een hostel

Ontdek Scheveningen vanuit een hostel

Tijdens een vakantie in een hostel kunt u de diverse hoogtepunten van Scheveningen makkelijk bezoeken.

 • 1. SEA LIFE Scheveningen

  Dit bijzondere aquarium herbergt een groot aantal vissen en zeedieren. U kunt hier onder meer zeeschildpadden, kwallen en haaien bekijken. Ook kan het voeren van diverse dieren, zoals pinguïns en otters, dagelijks bijgewoond worden. Verder staat dit aquarium bekend om de bijzondere glazen tunnel, waar u tussen de dieren doorloopt.

 • 2. De Scheveningse Pier

  Het is ook leuk om een bezoek te brengen aan de Scheveningse Pier. Vanaf deze pier kunt u de mooie gebouwen van Scheveningen goed bekijken en bovendien kunt u hier genieten van een hapje of een drankje. Er is daarnaast een reuzenrad en er zijn verschillende mogelijkheden om te gaan shoppen.

 • 3. Madurodam

  U kunt vanuit een hostel in Scheveningen ook naar Madurodam gaan, een grote miniatuurstad. Veel belangrijke Nederlandse gebouwen kunt u in het klein bewonderen, zoals het Paleis op de Dam, Kasteel Nijenrode en de binnenstad van Utrecht. Ook rijden er treinen door de miniatuurstad.

 • 4. Muzee Scheveningen

  Dit interessante museum staat in het teken van de natuur- en cultuurhistorie. U leert hier meer over de geschiedenis en het dagelijks leven van Scheveningen. Tot de collectie behoren modelboten, talloze schelpen en schilderijen. Ook is er een aquarium aanwezig.

Centrale en voordelige hostels in Scheveningen

Centrale en voordelige hostels in Scheveningen

De voordelige hostels liggen op een centrale plaats in Scheveningen, waardoor de meeste bezienswaardigheden en monumenten dicht bij liggen. Het is bovendien mogelijk om bijvoorbeeld met het openbaar vervoer een dagje naar Den Haag te gaan.

 • 1. Museum Beelden aan Zee

  Dit leuke museum is volledig gericht op beeldhouwkunst. Er zijn onder meer beelden te bewonderen van Ossip Zadkine en Theo van de Vathorst. Met kinderen kunt u op de boulevard de SprookjesBeelden van Tom Otterness bekijken.

 • 2. Het Atlantikwall Museum Scheveningen

  Een ander interessant museum is het Atlantikwall Museum Scheveningen, waar u bunkers uit de Tweede Wereldoorlog kunt bezoeken. Bewonder bijvoorbeeld de commandobunker van binnen en van buiten. Bij Widerstandsnest 67 HL kunt u vier bunkers en 100 meter tunnel bekijken.

 • 3. Den Haag

  De hostels liggen doorgaans op een goede locatie ten opzichte van de leuke stad Den Haag. Hier kunt het Meisje met de Parel van Johannes Vermeer in het Mauritshuis bewonderen of Scheveningen in vroeger tijden bekijken op het schilderij Panorama Mesdag. Ga verder een middagje winkelen of geniet van een drankje in een gezellig café.

Het weer in Scheveningen

max.
Min.

17 dagen 17
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.
13°
11 dagen 11
max.
Min.
16°
10°
11 dagen 11
max.
Min.
20°
13°
12 dagen 12
max.
Min.
21°
15°
14 dagen 14
max.
Min.
22°
16°
15 dagen 15
max.
Min.
19°
13°
14 dagen 14
max.
Min.
15°
10°
14 dagen 14
max.
Min.
10°
17 dagen 17
max.
Min.

16 dagen 16
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Hostel: Andere interessante bestemmingen

Meer info
image-tag