Pension in Renesse - HomeToGo base64Hash Pension in Renesse - HomeToGo

Pension in Renesse

Renesse
Om het even wanneer
Gasten
Renesse
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Afstand tot centrum
Max. 1 km
Max. 2 km
Max. 5 km
Beoordeling
4,5+
4+

Een fijn pension in Renesse

Renesse is een gezellige badplaats op het eiland Schouwen-Duiveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Renesse is een populaire bestemming voor een strandvakantie met het hele gezin. In Renesse liggen talloze aangename pensions waar u een prettige vakantie beleeft. Door voor half- of volpension te kiezen hoeft u zich om de maaltijden geen zorgen meer te maken.
Een half- of volpension in Renesse

Een half- of volpension in Renesse

De pensions in Renesse bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hebben vaak een aangename ligging dicht bij het strand. Ook kunt u vanuit uw pension in Renesse allerlei activiteiten ondernemen en plekken in de omgeving bezoeken.

 • 1. Weekmarkt

  's Zomers is er in Renesse wekelijks markt op woensdagochtend en -middag. U kunt er gemakkelijk wat te eten halen, zoals lekkere verse vis of een broodje, maar vindt er ook strandartikelen, zoals zwemkleding of badlakens.

 • 2. Strand van Renesse

  Het strand van Renesse staat bekend als een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Niet voor niets heeft het al meer dan 20 keer de onderscheiding van de Blauwe Vlag gekregen. Het heeft een lengte van maar liefst 17 km en is fraai gelegen langs de bossen van Westerschouwen. Er zijn uitstekende voorzieningen en strandpaviljoens aanwezig.

 • 3. Blikmuseum de Blikvanger

  In dit leuke blikmuseum in Renesse kunt u allerlei oude en minder oude blikken bekijken. Er is zelfs een blik uit de eerste helft van de 19e eeuw. In de museumwinkel kunt u allerlei leuke souvenirs en natuurlijk ook blikken kopen.

 • 4. Fietsen

  Sommige pensions in Renesse bieden fietsverhuur aan. Zeeland is een prachtige provincie om te fietsen. Het is een aanrader om vanuit uw pension in Renesse in zuidelijke richting te fietsen richting Deltapark Neeltje Jans. Dit themapark ligt op het gelijknamige voormalige werkeiland in de Oosterschelde. U kunt hier met uw gezin meer leren over de Deltawerken die voor Zeeland zo belangrijk zijn geweest.

Het weer in Renesse

max.
Min.

17 dagen 17
max.
Min.

15 dagen 15
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.
13°
10 dagen 10
max.
Min.
16°
10°
12 dagen 12
max.
Min.
19°
14°
12 dagen 12
max.
Min.
21°
16°
13 dagen 13
max.
Min.
22°
16°
15 dagen 15
max.
Min.
19°
14°
14 dagen 14
max.
Min.
15°
11°
15 dagen 15
max.
Min.
11°
17 dagen 17
max.
Min.

17 dagen 17
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Pension: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Renesse

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag