Pension in Utrecht - HomeToGo base64Hash Pension in Utrecht - HomeToGo

Pension in Utrecht

Utrecht
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Beoordeling
Uitstekend : 4,5+
Zeer goed: 4+
Goed: 3,5+

Aangenaam overnachten in een knus pension in Utrecht

Wilt u een weekendje doorbrengen in historisch Utrecht? Neem dan uw intrek in een gezellig pension in de Utrechtse binnenstad. Na een lekker ontbijtje kunt u de benen strekken tijdens een stadswandeling of de frisse ochtendlucht opsnuiven vanaf het topje van de Domtoren. Wie graag buiten in beweging is, kan ook een wandel- of fietstocht maken rond Kasteel de Haar.
Een half- of volpension in Utrecht

Een half- of volpension in Utrecht

Als vierde grootste stad van Nederland is Utrecht rijk aan bijzondere bezienswaardigheden. Daaronder zijn beroemde gebouwen als de Domtoren, maar ook schitterende oude kastelen en een breed scala aan interessante musea.

 • 1. Domtoren

  Een beklimming van de bijna 100 meter hoge Domtoren mag eigenlijk niet ontbreken tijdens uw bezoekje aan de stad. Neem nadat u weer met beide benen op de grond staat ook zeker even een kijkje in de fraaie gotische Domkerk, voordat u terugwandelt naar uw pension voor een vers bereid diner.

 • 2. Rietveld Schröderhuis

  Deze kubistische woning mag dan een modern voorkomen hebben, maar is al bijna honderd jaar geleden bedacht door designer Gerrit Rietveld. Tegenwoordig is de woning een museum, waar u een blik kunt werpen op de minimalistische meubels van deze progressieve ontwerper. De eigenaar van uw pension in Utrecht kan u helpen bij het boeken van tickets voor deze bijzondere attractie.

 • 3. Spoorwegmuseum

  Het zal geen verrassing zijn dat het Nederlandse Spoorwegmuseum in het centraal gelegen spoorwegknooppunt Utrecht gevestigd is. In het Spoorwegmuseum kunt u kijken naar zware locomotieven uit lang vervlogen tijden, maar er zijn ook interactieve attracties als simulators en minitreintjes voor kinderen.

 • 4. Kasteel de Haar

  Kasteel de Haar ligt bij het dorp Haarzuilens en is een leuke bestemming voor een dagtripje. Het kasteel heeft een prachtig barok interieur en een unieke collectie wandtapijten, schilderijen en Japans porselein. Door het landgoed rond het kasteel lopen verschillende wandelroutes, die u door dichte bossen en langs schilderachtige vijvers voeren.

Het weer in de provincie Utrecht

max.
Min.

22 dagen 22
max.
Min.

18 dagen 18
max.
Min.
10°
16 dagen 16
max.
Min.
14°
14 dagen 14
max.
Min.
17°
17 dagen 17
max.
Min.
20°
11°
16 dagen 16
max.
Min.
23°
14°
15 dagen 15
max.
Min.
22°
13°
17 dagen 17
max.
Min.
20°
11°
14 dagen 14
max.
Min.
15°
18 dagen 18
max.
Min.
10°
21 dagen 21
max.
Min.

19 dagen 19
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in de provincie Utrecht

Prijsinformatie in de provincie Utrecht

Beschikbaarheid van de accommodaties in de provincie Utrecht

Beschikbaarheid in de provincie Utrecht

Pension in Utrecht Inspiratie

Beste vakantie-ideeën in de provincie Utrecht

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag