Woonboot Groningen

Groningen

Woonboot Groningen: Onze beste aanbevelingen

Boot ∙ 5 personen
Lauwersoog, De Marne, Groningen
vanaf €74
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Boot ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Lauwersoog, De Marne, Groningen
vanaf €76
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Boot ∙ 2 personen
Corpus Den Hoorn-Noord, Groningen, Nederland
vanaf €53
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Boot ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Stadscentrum, Groningen, Nederland
vanaf €129
Airbnb
4,5
Zie aanbieding
Boot ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Lettelbert, Leek, Groningen
vanaf €71
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Boot ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Winsum, Groningen, Nederland
vanaf €48
Airbnb
4,5
Zie aanbieding
Boot ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Feerwerd, Winsum, Groningen
vanaf €79
Airbnb
4,5
Zie aanbieding
Boot ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Binnenstad-Oost, Binnenstad, Nederland
vanaf €86
Airbnb
5,0
Zie aanbieding
Boot ∙ 5 personen ∙ 2 slaapkamers
Binnenstad-Zuid, Binnenstad, Nederland
vanaf €83
Airbnb
4,5
Zie aanbieding
Woonboot Groningen

Wilt u een ontspannen vakantie op een unieke locatie dicht bij huis? Een comfortabele woonboot in Groningen geeft u de gelegenheid deze bijzondere studentenstad op uw gemak te ontdekken. De oude binnenstad heeft diverse mooie pleinen, gezellige terrassen en een bruisend uitgaansleven. Op cultureel vlak valt er met diverse musea en poppodia veel te beleven. Voor een adembenemend uitzicht over de stad kunt u de Martinitoren beklimmen. Groningen is dan ook een aantrekkelijke bestemming voor zowel binnen- als buitenlandse reizigers.

Groningen: een levendige studentenstad met een authentiek karakter

Een woonboot in Groningen brengt vele bezienswaardigheden op loopafstand, van de gezellige Vismarkt tot het voormalige kloostercomplex Prinsenhof. In het Groninger Museum zijn het gehele jaar door interessante exposities en tentoonstellingen te bekijken. Het bijzonder vormgegeven pand nabij het centraal station is een echte aanrader.

Winkelen doet u bij uitstek in de Herestraat. Hier treft u een overvloed aan bekende ketens. Vooral voor de luxere merken bent u hier aan het juiste adres. Een echte aanrader voor de shopliefhebber is de Zwanestraat. Deze in het stadscentrum gelegen straat behoort sinds jaar en dag bij de leukste winkelstraten van Nederland. De vele authentieke winkels met producten als kaas, bonbons, lingerie en sieraden zorgen voor een origineel koopaanbod. Een woonboot in Groningen zorgt ervoor dat u uw aankopen bij terugkomst goed kunt opbergen voordat u het bruisende nachtleven induikt.

Uitgaan in Groningen doet u vooral in het gebied rond de Grote Markt. Hier treft u vele terrassen en de nabijheid van de bars en cafés in de Peperstraat zorgen voor vermaak tot in de kleine uurtjes. Een bonte mengeling van studenten en overige stadsbewoners zorgt voor een aangename uitgaanssfeer, die u desgewenst snel achter u kunt laten om de rust van uw woonboot in Groningen op te zoeken. Tijdens uw vakantie op een woonboot zult u zich in ieder geval niet snel vervelen!

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in provincie Groningen Novasol Vakantiehuizen in provincie Groningen TripAdvisor Vakantiehuizen in provincie Groningen Casamundo Vakantiehuizen in provincie Groningen DanCenter Vakantiehuizen in provincie Groningen Inter Chalet Vakantiehuizen in provincie Groningen dansommer Vakantiehuizen in provincie Groningen HomeAway Vakantiehuizen in provincie Groningen Interhome Vakantiehuizen in provincie Groningen 9flats.com Vakantiehuizen in provincie Groningen HouseTrip Vakantiehuizen in provincie Groningen Belvilla Vakantiehuizen in provincie Groningen Montagne Vacances Vakantiehuizen in provincie Groningen Only-apartments Vakantiehuizen in provincie Groningen Migoa Vakantiehuizen in provincie Groningen

Ontdek andere interessante bestemmingen