Hostel in Praag - HomeToGo base64Hash Hostel in Praag - HomeToGo

Hostel in Praag

Praag
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Afstand tot centrum
Max. 1 km
Max. 2 km
Max. 5 km
Beoordeling
Uitstekend : 4,5+
Zeer goed: 4+
Goed: 3,5+

Ontdek het sprookjesachtige Praag vanuit een gezellig hostel

Praag is een stad die iedereen in zijn leven eigenlijk wel een keer bezocht moet hebben. Een hostel is daarbij de beste verblijfplaats. Gevestigd in prachtige oude panden in het centrum, zijn hostels de ideale accommodatie voor een geslaagde stedentrip. Geniet daarnaast van kamers voor een schappelijke prijs en ontmoet enthousiaste medereizigers.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Praag base64Hash Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Praag

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Praag

De hoofdstad van Tsjechië is een sprookjesachtige plek, die door veel reizigers als een van de mooiste steden van Europa wordt beschouwd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het historische centrum op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Wanneer u in Praag bent, mag u de volgende prachtplekken beslist niet overslaan.

  • Het oude stadsplein

    Staroměstské náměstí, het oude stadsplein, vormt het hart van de oude stad van Praag. Aan het met kasseien bestraatte plein bevinden zich prachtige oude panden in verschillende stijlen. Op het plein kunt u ook het bijzondere astronomische uurwerk van Praag vinden, waar elk heel uur beeldjes van de apostelen en andere figuren uit tevoorschijn komen. Daarnaast liggen rondom het plein straatjes met leuke cafeetjes en restaurantjes waar u even kunt uitrusten.

  • De Praagse burcht

    Aan de andere kant van de Moldau ligt de imposante Praagse burcht. Met een oppervlakte van maar liefst 7,5 hectare is dit de grootste burcht ter wereld. Het grote complex van de burcht bestaat uit grootse paleizen, binnenpleinen, kerken en weelderige tuinen die voor een groot deel geopend zijn voor het publiek.

  • De Petřínheuvel

    Voor wie even aan de drukte van de stad wil ontsnappen, is de groene Petřínheuvel een perfecte plek. Op de heuvel zijn prachtige parkjes te vinden en u heeft hiervandaan een schitterend uitzicht over de stad. Om de top te bereiken kunt u een trap van 300 treden beklimmen of kiezen voor een treintje dat vrij regelmatig vertrekt vanaf de Újezdstraat.

Het weer in Praag

max.
Min.

13 dagen 13
max.
Min.

-1°
8 dagen 8
max.
Min.
10°
12 dagen 12
max.
Min.
16°
9 dagen 9
max.
Min.
18°
13 dagen 13
max.
Min.
22°
12°
13 dagen 13
max.
Min.
26°
16°
11 dagen 11
max.
Min.
25°
14°
10 dagen 10
max.
Min.
18°
10°
8 dagen 8
max.
Min.
14°
12 dagen 12
max.
Min.

10 dagen 10
max.
Min.

10 dagen 10
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Beste vakantie-ideeën in Praag

Ontdek meer vakantie-ideeën

image-tag