Portugal zomervakantie

Portugal

Zomervakantie in Portugal: de beste bestemmingen

Portugal zomervakantie

Bent u een echte zonaanbidder? Of heeft u gewoon zin om er even tussenuit te gaan en te ontspannen in een mooie omgeving? In beide gevallen is een zonvakantie in Portugal een uitstekende keuze. Het land in het zuidwesten van Europa grenst aan de Atlantische Oceaan. Het aantrekkelijke klimaat en het grote aantal zandstranden bieden u de gelegenheid om volledig te ontspannen. Combineer dit met het lekkere eten en u begrijpt dat een zomervakantie in Portugal een fantastisch idee is.

Beleef een heerlijke tijd in Portugal

Wanneer u aan het strand ligt met een aangenaam zonnetje in uw gezicht, geeft dit u gegarandeerd een echt vakantiegevoel. Uitzicht op het prachtige helderblauwe zeewater verstrekt dit nog meer. De badplaats Praia de Rocha staat erom bekend over enkele van de mooiste stranden van Portugal te beschikken. Op loopafstand bevindt zich de gezellige boulevard waar u zich natuurlijk te goed doet aan een drankje en een overheerlijke Portugese maaltijd.

Naast genieten van zon, zee en strand zijn er in Portugal ook meer dan genoeg mogelijkheden om culturele activiteiten te ondernemen. Veel plaatsen in Portugal beschikken over authentieke smalle straatjes. Het is een levendige ervaring om hier op een mooie zomerdag doorheen te wandelen. Wanneer u op vakantie gaat naar Albufeira is het leuk om een bezoek te brengen aan het Archeologisch Museum in het centrum. Zo bestaat uw zonvakantie in Portugal naast ontspanning ook nog uit culturele ervaringen.

Een hele goede locatie voor uw zonvakantie in Portugal is het plaatsje Armacao de Pera. U kijkt uw ogen uit met het prachtige goudgele strand en de azuurblauwe zee. Neem de tijd om de gegrilde sardientjes uit te proberen. Deze lekkernij geldt als een specialiteit in dit gebied. Als u echt in de Portugese sfeer wilt komen bestelt u er natuurlijk een goed glas portwijn bij! Dit is een uitermate populair drankje in het land.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Portugal Wimdu Vakantiehuizen in Portugal Novasol Vakantiehuizen in Portugal TripAdvisor Vakantiehuizen in Portugal Casamundo Vakantiehuizen in Portugal DanCenter Vakantiehuizen in Portugal Inter Chalet Vakantiehuizen in Portugal dansommer Vakantiehuizen in Portugal HomeAway Vakantiehuizen in Portugal Interhome Vakantiehuizen in Portugal 9flats.com Vakantiehuizen in Portugal HouseTrip Vakantiehuizen in Portugal Belvilla Vakantiehuizen in Portugal Montagne Vacances Vakantiehuizen in Portugal Only-apartments Vakantiehuizen in Portugal Migoa Vakantiehuizen in Portugal

Ontdek andere interessante bestemmingen