Portugal stedentrip

Portugal
Portugal stedentrip

Heeft u zin in een paar dagen vol heerlijk eten, prachtige melancholische muziek en vriendelijke, open mensen? Kies dan voor een stedentrip in Portugal. Met een scala aan sfeervolle steden heeft u keuze te over. U kunt in alle vrijheid in uw eentje verdwalen in de smalle straatjes van Lissabon of met vrienden genieten van heerlijke verse visgerechten in Porto. Tijdens een weekendje weg in Portugal waant u zich even in een compleet andere wereld.

Een rijke cultuur en heerlijk eten

Wanneer u van cultuur houdt, is een stedentrip in Portugal een uitstekend idee. Het land heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de vroege oudheid. Dit is terug te zien in de architectuur van de oude stadscentra van bijvoorbeeld Faro en Albufeira. In de verschillende musea wordt de geschiedenis prachtig uitgelegd. U kunt de steden verkennen vanuit de diverse comfortabele vakantiewoningen die vaak erg centraal gelegen zijn.

Van zo'n dag vol interessante indrukken krijgt u zeker honger. Dat komt goed uit, want Portugal is een land met heerlijk eten en drinken. Het staat met name bekend om zijn verse visgerechten en smakelijke desserts. Wat zeker niet mag ontbreken bij uw maaltijd is een tradioneel glaasje port. Dit is traditionele Portugese wijn, afkomstig uit de Douro-vallei rond Porto.

Doe als de Portugezen en tafel lekker lang door terwijl u geniet van een fadovoorstelling. Fado is een populaire zangkunst, waarmee de Portugezen hun gevoelens op prachtige wijze tot uiting brengen.

Na een dag vol indrukken is het fijn om uit te rusten op een comfortabele plek. Dat kan in een van de vele fijne vakantieappartementen die u kunt boeken voor uw stedentrip in Portugal. U zult rijk aan nieuwe ervaringen terugkeren naar huis.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Portugal Novasol Vakantiehuizen in Portugal TripAdvisor Vakantiehuizen in Portugal Casamundo Vakantiehuizen in Portugal DanCenter Vakantiehuizen in Portugal Inter Chalet Vakantiehuizen in Portugal dansommer Vakantiehuizen in Portugal HomeAway Vakantiehuizen in Portugal Interhome Vakantiehuizen in Portugal 9flats.com Vakantiehuizen in Portugal HouseTrip Vakantiehuizen in Portugal Belvilla Vakantiehuizen in Portugal Montagne Vacances Vakantiehuizen in Portugal Only-apartments Vakantiehuizen in Portugal Migoa Vakantiehuizen in Portugal

Ontdek andere interessante bestemmingen