Fietsvakantie Portugal

Portugal

Fietsvakantie in Portugal: de beste bestemmingen

Fietsvakantie Portugal

Waar de meeste mensen Portugal als een echte zomerbestemming beschouwen, is een fietsvakantie in dit Zuid-Europese land ook een aantrekkelijke optie. Het traditionele Portugese landschap is uitermate veelzijdig. U maakt op uw eigen tempo kennis met het culturele rijkdom van de steden en de authentieke uitstraling van de dorpjes. Tijdens uw fietstochten geniet u van de prachtige natuur die het land herbergt. De heerlijke Portugese keuken met de wereldberoemde wijnen maken uw vakantie helemaal compleet.

Ontdek de veelzijdigheid van Portugal op de fiets

In Portugal heeft u volop mogelijkheden als fietser. In de regio Alentejo fietst u langs graanvelden en fraaie goudgele zandstranden. De schattige witte dorpjes die u overal tegenkomt geven het originele Portugal weer. Met een fietsvakantie in Portugal heeft u het gevoel dat u het land echt leert kennen. Uw fietsvakantie in Portugal in de Algarve doorbrengen is ook een fantastische optie. Deze spectaculaire kust is zeer geliefd bij watersporters.

Het uitgebreide fietsnetwerk maakt een fietsvakantie in Portugal aangenaam en praktisch. Hier komt nog eens bij dat de wegen over het algemeen uitstekend onderhouden zijn. Geniet onderweg van de katholieke kloosters, vissershavens en de mooie kastelen. U begrijpt, op rustdagen biedt Portugal ook genoeg ruimte voor de nodige ontspanning. Het warme klimaat van het land zorgt ervoor dat u niet elke dag actief kunt zijn. Past u zich aan het Portugese levensritme aan en trekt u zich even terug met een heerlijk glas port.

Met de motor is het ook mogelijk om een aangename tijd in Portugal te beleven. Doordat u sneller bent dan op de fiets, heeft u de gelegenheid om nog meer bezienswaardigheden te bezoeken. In de omgeving van Lissabon zijn prachtige landschappen om doorheen te toeren. Het gebied bestaat hier voornamelijk uit schitterende hoogvlakten en groene heuvels. Een motorvakantie in Portugal is een ervaring die u niet snel vergeet.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Portugal Wimdu Vakantiehuizen in Portugal Novasol Vakantiehuizen in Portugal TripAdvisor Vakantiehuizen in Portugal Casamundo Vakantiehuizen in Portugal DanCenter Vakantiehuizen in Portugal Inter Chalet Vakantiehuizen in Portugal dansommer Vakantiehuizen in Portugal HomeAway Vakantiehuizen in Portugal Interhome Vakantiehuizen in Portugal 9flats.com Vakantiehuizen in Portugal HouseTrip Vakantiehuizen in Portugal Belvilla Vakantiehuizen in Portugal Montagne Vacances Vakantiehuizen in Portugal Only-apartments Vakantiehuizen in Portugal Migoa Vakantiehuizen in Portugal

Ontdek andere interessante bestemmingen