Autovakantie Portugal

Portugal

Autovakantie in Portugal: de beste bestemmingen

Autovakantie Portugal

Een autovakantie in Portugal biedt u de gelegenheid om het sfeervolle Zuid-Europese land te ontdekken. Van het bergachtige en koelere noorden tot het warme en droge zuiden. Portugal heeft een afwisselende kustlijn van ruim 800 kilometer met prachtige stranden en rotskusten. Met een autovakantie in Portugal is de kust goed te combineren met de middeleeuwse steden en de nationale parken. De goede wegen geven u de vrijheid om het afwisselende aanbod van Portugal te verkennen.

Laat de afstand u niet beperken in Portugal

Portugal mag dan een stuk kleiner zijn dan bijvoorbeeld Spanje, door de langgerekte vorm is het karakter heel afwisselend van het noorden naar het zuiden. Als u voor een vakantie met de auto kiest, kunt u het gevarieerde aanbod en landschap ervaren. Het zuidelijke Algarve is in trek vanwege de vele mogelijkheden en de mooie stranden. Binnen een paar uur rijden bereikt u Lissabon en ziet u een andere kant van het land. Of staat Viana Do Castelo op uw verlanglijstje? Met een autovakantie in Portugal hoeft u zich niet te beperken tot een regio.

Natuurliefhebbers zijn uitstekend op hun plek met een autovakantie in Portugal. Het land bestaat voor een groot deel uit prachtige ongerepte natuur. In het noorden van het land komt u voornamelijk bergachtige gebieden tegen. Kijk uw ogen uit dankzij de enorme hoeveelheid groen in deze omgeving. Wijnliefhebbers moeten er ook beslist eens een kijkje nemen. De route die door het wijngebied de Dourovallei loopt, is uitgeroepen tot de mooiste van Europa. Combineer lange wandeltochten met het proeven van een heerlijk glaasje wijn.

De schoonheid van het Portugese landschap verveelt nooit, de vele olijfbomen en kurkeiken zorgen voor een bijzonder indrukwekkende uitstraling. In Alentejo vindt u een woeste leegte. In de fraaie historische steden komt u kloosters en romantische kastelen tegen. Probeer zoveel mogelijk van het prachtige land te ontdekken tijdens uw autovakantie in Portugal.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Portugal Novasol Vakantiehuizen in Portugal TripAdvisor Vakantiehuizen in Portugal Casamundo Vakantiehuizen in Portugal DanCenter Vakantiehuizen in Portugal Inter Chalet Vakantiehuizen in Portugal dansommer Vakantiehuizen in Portugal HomeAway Vakantiehuizen in Portugal Interhome Vakantiehuizen in Portugal 9flats.com Vakantiehuizen in Portugal HouseTrip Vakantiehuizen in Portugal Belvilla Vakantiehuizen in Portugal Montagne Vacances Vakantiehuizen in Portugal Only-apartments Vakantiehuizen in Portugal Migoa Vakantiehuizen in Portugal

Ontdek andere interessante bestemmingen