Wilt u uw vakantiewoning op HomeToGo zien?

Registreer uw vakantiewoning vandaag nog op de website van een van onze partners!

Met slechts een paar klikken kun je je accommodatie laten vermelden bij een van onze partners. Daarna is je accommodatie automatisch te zien op HomeToGo, de grootste vakantiehuizenzoekmachine wereldwijd. Elke dag zoeken meer dan 500.000 gebruikers een van onze 16 miljoen miljoen vakantiewoningen van meer dan 600 aanbieders om de perfecte accommodatie te vinden. In het volgende overzicht kun je de voorwaarden vinden voor een vermelding op onze populairste partnerwebsites, waarmee we al sinds 2014 met succes samenwerken.

Maakt u reclame voor uw vakantiehuisjes op het internet en wilt u direct samenwerken met HomeToGo? Klik hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen?

Stuur een e-mail met je vraag naar partner@hometogo.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je het aantal boekingen verhogen? Werk rechtstreeks samen met HomeToGo!

Ben je een aanbieder met meer dan 150 vakantiewoningen, dan kun je rechtstreeks samenwerken met HomeToGo, de grootste vakantiehuizenzoekmachine wereldwijd, om de bezettingsgraad van je accommodaties doeltreffend te verhogen. Voordelen in één oogopslag:
  • Zichtbaar — Meer dan 15 miljoen gebruikers bladeren per maand op onze website. Een hogere zichtbaarheid zal je naamsbekendheid onder gebruikers verhogen.
  • Internationaal — We hebben in 17 verschillende landen websites die worden aangeboden in de lokale taal, zodat je nog meer internationale gasten kunt bereiken.
  • Ondersteuning voor meerdere apparaten — Wat voor apparaat er ook wordt gebruikt — desktop, mobieltje, tablet of app — we laten jouw aanbod zien wanneer de gebruiker ernaar zoekt.
  • Flexibel — Met flexibele prijsmodellen en individuele ondersteuning kunnen we voor al onze partners een oplossing op maat vinden.

Profiteer van ons bereik en neem contact met ons op via partner@hometogo.nl.