Pension in Ouddorp - HomeToGo base64Hash Pension in Ouddorp - HomeToGo

Pension in Ouddorp

Ouddorp
Om het even wanneer
Gasten
Ouddorp
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Afstand tot centrum
Max. 1 km
Max. 2 km
Max. 5 km
Beoordeling
4,5+
4+

Op vakantie in Ouddorp

In het uiterlijke zuiden van de provincie Zuid-Holland ligt het dorp Ouddorp, op het eiland Goeree-Overflakkee. Het dorp is een perfecte bestemming voor de natuurliefhebber. In het landelijke Ouddorp kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. De onderstaande tips kunnen u helpen bij het vinden van allerlei leuke activiteiten tijdens uw verblijf in een pension in Ouddorp.
Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Ouddorp

Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Ouddorp

In het knusse Ouddorp en omgeving kunt u heerlijk uitwaaien. Het landschap rondom Ouddorp is prachtig en laat u helemaal tot rust komen. Zo vindt u er indrukwekkende duinen, polders en het Grevelingenmeer. Het gebied heeft daarnaast nog veel meer te bieden. Waar moet u wezen voor de leukste activiteiten, wanneer u in Ouddorp verblijft?

  • 1. RTM-tram & Museum Ouddorp

    Waan u voor even in het verleden in dit trammuseum in Ouddorp. Hier kunt u oude stoom- en diesellocomotieven aanschouwen. Het is zelfs mogelijk om een ritje te maken in een echte stoomlocomotief, terwijl u een prachtig uitzicht heeft over het Grevelingenmeer. Vanuit uw pension in Ouddorp is dit museum gemakkelijk te bereiken.

  • 2. Geitenboerderij De Mèkkerstee

    Ook leuk is een bezoek aan de Geitenboerderij De Mèkkerstee. Deze boerderij huisvest maar liefst 300 geiten. Deze dieren zijn erg tam en aaibaar, en leveren ook allerlei lekkernijen. U kunt van diverse zelfgemaakte lekkernijen genieten in de Mèkkerstee. Denk bijvoorbeeld aan ijsje gemaakt van geitenmelk. Na een leuk dagje uit is het heerlijk thuiskomen in uw pension in Ouddorp.

  • 3. Bunkerroute De Punt

    In het recreatiegebied De Punt kunt u terecht voor een fascinerende reis naar het verleden. Verschillende bunkers, door de Duitsers aangelegd in de Tweede Wereldoorlog, zijn hier te bezichtigen. U kunt hier de bunkerroute volgen. Deze wandeling loopt langs het gehele bunkercomplex en is daarmee een echte aanrader voor liefhebbers van historie.

Het weer in Ouddorp

max.
Min.

17 dagen 17
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.
13°
10 dagen 10
max.
Min.
17°
10°
12 dagen 12
max.
Min.
20°
14°
12 dagen 12
max.
Min.
21°
15°
13 dagen 13
max.
Min.
22°
16°
14 dagen 14
max.
Min.
19°
13°
13 dagen 13
max.
Min.
15°
10°
14 dagen 14
max.
Min.
11°
17 dagen 17
max.
Min.

16 dagen 16
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Pension: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Ouddorp

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag