Skivakantie Oostenrijk

Oostenrijk

Skivakantie in Oostenrijk: de beste bestemmingen

Skivakantie Oostenrijk

Qua wintersport is Oostenrijk voor veel mensen vakantieland nummer 1. Dit is niet zo vreemd, want Oostenrijk heeft fantastische wintersportfaciliteiten te bieden. Kies voor een skivakantie in Oostenrijk en maak kennis met de pittoreske skidorpjes en uitdagende afdalingen. In Oostenrijk valt er heel veel te kiezen. Naast skiën en snowboarden kunt u hier ook uitstekend langlauftochten maken. De verschillende wintersportoorden beschikken over een hele plezierige après-ski, waar het tot in de late uurtjes gezellig is.

Een wintersportvakantie in Oostenrijk is voor iedereen

Het maakt niet uit of u een beginnende of gevorderde skiër bent, voor iedereen zijn er genoeg mogelijkheden tijdens een skivakantie in Oostenrijk. Op de glooiende heuvels kunnen kinderen en beginners zich uitstekend vermaken, terwijl de zwarte pistes een enorme uitdaging zijn voor de ervaren skiërs.

In Salzburg komt u een groot aantal van deze uitdagingen tegen. Waan uzelf een echte professional wanneer u over de sneeuw door de gebieden glijdt waar ook regelmatig worldcupwedstrijden worden georganiseerd.

Met name de hooggelegen gebieden in Oostenrijk hebben een fantastische sneeuwzekerheid. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie in het wintersportwalhalla Tirol. Vanaf de Oostenrijkse Alpen heeft u een idyllisch uitzicht op sfeervolle dorpjes en een garantie op sneeuwpret.

Als afwisseling kunt u naast het skiën of snowboarden ook eens kiezen voor een lange winterwandeling. Trek de sneeuwschoenen aan en loop door het mooie Ramsau am Dachstein. Dankzij het betoverende landschap kijkt u uw ogen uit.

Een skivakantie in Oostenrijk is op alle gebieden aantrekkelijk. De mensen zijn er vriendelijk en het eten is er heerlijk. Na een lekkere Oostenrijkse maaltijd is het natuurlijk tijd voor de après-ski. De gezelligheid gaat in Oostenrijk tot in de kleine uurtjes door.

Terwijl u een schnaps drinkt en u vermaakt met de leuke muziek, heeft u beslist een heerlijk vakantiegevoel. De volgende dag staat u dankzij de frisse berglucht al gauw weer opgewekt op de lange latten.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Oostenrijk Novasol Vakantiehuizen in Oostenrijk TripAdvisor Vakantiehuizen in Oostenrijk Casamundo Vakantiehuizen in Oostenrijk DanCenter Vakantiehuizen in Oostenrijk Inter Chalet Vakantiehuizen in Oostenrijk dansommer Vakantiehuizen in Oostenrijk HomeAway Vakantiehuizen in Oostenrijk Interhome Vakantiehuizen in Oostenrijk 9flats.com Vakantiehuizen in Oostenrijk HouseTrip Vakantiehuizen in Oostenrijk Belvilla Vakantiehuizen in Oostenrijk Montagne Vacances Vakantiehuizen in Oostenrijk Only-apartments Vakantiehuizen in Oostenrijk Migoa Vakantiehuizen in Oostenrijk

Ontdek andere interessante bestemmingen