Vakantiehuis in Normandië aan zee

Normandië
Op elk moment
2 personen

Uw droomvakantie in een vakantiehuis in Normandië aan zee

Een vakantiehuis in Normandië aan zee is de beste manier om de sfeer van deze prachtige streek te ervaren. Geniet van de ruimte en de voorzieningen die een vakantiehuisje biedt, zodat u ontspannen van uw vakantie kunt genieten. Daarnaast zijn veel vakantiehuizen nog in een authentieke staat, waardoor u optimaal de sfeer van Normandië kunt ervaren.

De mooiste bestemmingen voor vakantiehuizen in Normandië aan zee

Met torenhoge witte krijtrotsen, kiezelstranden en een grijsblauwe zee behoort de Normandische kustlijn tot een van de mooiste in Europa. Dit ruige landschap vormt het decor voor schitterende fiets- en wandelroutes. Daarnaast is er een breed scala aan bezienswaardigheden en activiteiten in Normandië.

  • 1. Honfleur

    Tegenover de stad Le Havre aan de rivierbedding van de Seine ligt het schilderachtige vissersdorpje Honfleur. U kunt er de prachtige houten Sainte-Cathérine-kerk bekijken, het Musée de la Marine bezoeken en een lekker hapje eten in een van de authentieke restaurants. Tussen Trouville en Honfleur ligt een mooi strand, waar u kunt genieten van de prachtige zee.

  • 2. Etretat

    In het departement Seine-Maritime vindt u het historische dorpje Etretat. L’Aiguille, een magnifieke krijtrots die lijkt op een olifantenslurf, is de bekendste bezienswaardigheid van het dorpje. Rondom het stadje zijn daarnaast leuke wandelingen uitgestippeld die leiden door het ruige landschap van Normandië. Wanneer u in een sportieve bui bent, kunt u ook zeilen of kanoën op de zee.

  • 3. Dieppe

    Als oudste badplaats van Frankrijk is Dieppe een ideaal stadje om te verblijven. Bezoek het kasteel-museum aan het kiezelstrand en bewonder de ivoorcollectie en oude maritieme voorwerpen. De hoge kliffen en het kiezelstrand staan garant voor een mooie strandwandeling, waarna u bij een van de gezellige restaurantjes in de haven een hapje kunt eten. Op zaterdagen is er een uitgebreide markt in het stadje, waar u authentieke streekproducten kunt kopen die u bijvoorbeeld kunt bereiden in de keuken van uw vakantiehuisje.

Het weer in Normandië

11°

11°
15°
17°
20°
10°
23°
12°
22°
13°
20°
11°
17°
12°
10°
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Normandië

Prijsinformatie in Normandië

Beschikbaarheid van de accommodaties in Normandië

Beschikbaarheid in Normandië