Familie uitjes Noord-Holland

Noord-Holland

Familie uitjes in Noord-Holland: de beste bestemmingen

Familie uitjes Noord-Holland

Een provincie die bij uitstek geschikt is voor familie uitjes is Noord-Holland. Het is een veelzijdige provincie met gezellige steden, pittoreske dorpjes en prachtige natuur. Geniet samen van het ruime aanbod aan activiteiten dat aangeboden wordt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dagtrip of voor een meerdaagse kindervakantie in Noord-Holland. Er zijn diverse comfortabele mogelijkheden om met de familie te overnachten.

Vermaak voor de hele familie

Er is een ruim aanbod aan familie uitjes in Noord-Holland. De verschillende bestemmingen in de provincie zijn zowel met de auto als de trein uitstekend te bereiken. Als u kiest voor een uitje van meerdere dagen kunt u gebruikmaken van een van de vele mooie vakantiewoningen in de Noord-Holland. Veel van de woningen zijn speciaal ingericht op de komst van gezinnen met kinderen.

U kunt ervoor kiezen om met het gezin naar een van de vele leuke steden en dorpen van Noord-Holland te gaan. Samen kunt u zich vermaken in de speeltuinen en pretparken die er te vinden zijn. Ook kunt u samen naar een museum gaan. In Amsterdam worden veel culturele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een andere mooie bestemming voor familie uitjes in Noord-Holland is de provinciehoofdstad Haarlem.

Wanneer u liever een rustiger gebied bezoekt, kunt u een familie uitje plannen in de Kop van Noord-Holland met gezellige plaatsen als Hoorn en Anna Paulowna. Na een dag vol indrukken kunt u met uw gezin tot rust komen in een van de prettige vakantiewoningen die de provincie rijk is.

Behalve gezellige steden en dorpen is er prachtige natuur in Noord-Holland. Er zijn bijna 100 natuurgebieden waar u kunt wandelen en waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. U kunt zich met uw gezin hele dagen vermaken op de uitgestrekte stranden die in deze provincie te vinden zijn. Ook worden er leuke excursies georganiseerd, waar zowel u als uw kinderen veel kunnen leren over de prachtige natuur in Noord-Holland.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Noord-Holland Novasol Vakantiehuizen in Noord-Holland TripAdvisor Vakantiehuizen in Noord-Holland Casamundo Vakantiehuizen in Noord-Holland DanCenter Vakantiehuizen in Noord-Holland Inter Chalet Vakantiehuizen in Noord-Holland dansommer Vakantiehuizen in Noord-Holland HomeAway Vakantiehuizen in Noord-Holland Interhome Vakantiehuizen in Noord-Holland 9flats.com Vakantiehuizen in Noord-Holland HouseTrip Vakantiehuizen in Noord-Holland Belvilla Vakantiehuizen in Noord-Holland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Noord-Holland Only-apartments Vakantiehuizen in Noord-Holland Migoa Vakantiehuizen in Noord-Holland

Ontdek andere interessante bestemmingen