Familie uitjes Noord-Brabant

Noord-Brabant

Familie uitjes in Noord-Brabant: de beste bestemmingen

Familie uitjes Noord-Brabant

Voor wie met het hele gezin iets leuks wil ondernemen zijn familie uitjes in Noord-Brabant uitermate geschikt. In de vele dorpen en steden van de provincie kunt u allerlei uitdagende activiteiten ondernemen voor jong en oud. Ontdek het boerenleven op het Brabantse platteland, zoek op het water het avontuur op of ga lekker een middagje op pad in een van de gezellige steden. Noord-Brabant heeft voor elk gezin wel wat te bieden!

Brabantse gezelligheid voor het hele gezin

In een van de Noord-Brabantse steden vindt u gegarandeerd vermaak voor het hele gezin. Huur bijvoorbeeld een tandem in Breda om de binnenstad te verkennen of ga lekker shoppen in Eindhoven. In beide steden worden ook spelletjes georganiseerd voor gezinnen, ook wel bekend als 'citygames'. De echte durfal volgt een van de spooktochten door het oude centrum.

Breng ook met het hele gezin een bezoek aan een van de boerderijen in Noord-Brabant. Op een echte boerderij kunt u tussen de koeien en andere boerderijdieren leuke activiteiten ondernemen. Ga bijvoorbeeld in Boxtel of Chaam langs op een van de boerderijen die daar te vinden is. Is het mooi weer? Dan kunt u tijdens familie uitjes Noord-Brabant ook in een bootje vanaf het water bekijken.

Noord-Brabant staat ook goed bekend om de vele meren en mooie strandjes, zoals bijvoorbeeld in het Nationaal Park de Biesbosch. Het langste strand van Noord-Brabant vindt u echter in Vught. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven in het water of in de speeltuin en beleven zo een perfecte kindervakantie in Noord-Brabant.

Familie uitjes in Noord-Brabant sluit u perfect af op een terras of in een restaurant in Den Bosch. Hier zijn vele kindervriendelijke restaurants te vinden, waar u gegarandeerd een gezellige avond beleeft. Neem als dessert een Bossche Bol om de dag geheel in stijl af te sluiten.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Noord-Brabant Wimdu Vakantiehuizen in Noord-Brabant Novasol Vakantiehuizen in Noord-Brabant TripAdvisor Vakantiehuizen in Noord-Brabant Casamundo Vakantiehuizen in Noord-Brabant DanCenter Vakantiehuizen in Noord-Brabant Inter Chalet Vakantiehuizen in Noord-Brabant dansommer Vakantiehuizen in Noord-Brabant HomeAway Vakantiehuizen in Noord-Brabant Interhome Vakantiehuizen in Noord-Brabant 9flats.com Vakantiehuizen in Noord-Brabant HouseTrip Vakantiehuizen in Noord-Brabant Belvilla Vakantiehuizen in Noord-Brabant Montagne Vacances Vakantiehuizen in Noord-Brabant Only-apartments Vakantiehuizen in Noord-Brabant Migoa Vakantiehuizen in Noord-Brabant

Ontdek andere interessante bestemmingen