Woonboot Nijmegen

Nijmegen
Woonboot Nijmegen

Op vakantie in eigen land kan erg leuk zijn, maar het is misschien nóg leuker om eens iets anders te proberen dan een hotel. Overnachten op een woonboot in hartje Nijmegen is een leuke manier om deze studentenstad beter te leren kennen: u overnacht dichtbij het centrum, maar ontsnapt toch aan te drukte. Een woonboot is een origineel idee om met uw vriendengroep te overnachten, of juist een romantische uitkomst voor gezellig weekendje weg met zijn tweeën.

Overnachten op een woonboot in Nijmegen

Een overnachting op een woonboot in Nijmegen is een bijzondere manier om uw vakantie door te brengen. Vaak zijn de kamers ingericht als authentieke kajuiten, aangekleed met zeemansobjecten en ronde raampjes. Toch hebben de kamers de luxe van een hotelkamer, met vaak een tweepersoonsbed, een eigen badkamer en soms zelfs een bad. Dit kan u het romantische gevoel geven van een bootreis, terwijl u toch op één plek blijft.

Nijmegen is een stad gelegen aan de rivier de Waal. De Waalkade is direct gelegen aan het centrum van Nijmegen, waardoor u tijdens uw verblijf op een woonboot in Nijmegen altijd op loopafstand van restaurantjes en winkels bent. Ondanks dat u midden in de stad zit, heeft u vanaf de Waalkade ook mooi uitzicht op het natuurgebied de Ooijpolder, waar u mooie wandelingen kunt maken en kunt genieten van de rust.

Tijdens de zomer zijn er veel activiteiten rondom de Waal. Zo zit u vlak bij het 'Waalstrandje', een klein stukje strand waar u, op een warme dag, een frisse duik kunt nemen in de Waal. Tijdens de jaarlijkse vierdaagse feesten zijn er verschillende feestjes en activiteiten in de buurt, met veel speciaal biertjes en lekker eten. Ook kent Nijmegen veel leuke musea om te bezoeken, zoals het Museum het Valkhof of MuZIEum. U hoeft zich dus nooit te vervelen in Nijmegen.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Nijmegen Novasol Vakantiehuizen in Nijmegen TripAdvisor Vakantiehuizen in Nijmegen Casamundo Vakantiehuizen in Nijmegen DanCenter Vakantiehuizen in Nijmegen Inter Chalet Vakantiehuizen in Nijmegen dansommer Vakantiehuizen in Nijmegen HomeAway Vakantiehuizen in Nijmegen Interhome Vakantiehuizen in Nijmegen 9flats.com Vakantiehuizen in Nijmegen HouseTrip Vakantiehuizen in Nijmegen Belvilla Vakantiehuizen in Nijmegen Montagne Vacances Vakantiehuizen in Nijmegen Only-apartments Vakantiehuizen in Nijmegen Migoa Vakantiehuizen in Nijmegen

Ontdek andere interessante bestemmingen