Nederland zomervakantie

Nederland
Nederland zomervakantie

Als u op zoek bent naar een zonvakantie, dan is Nederland een goede optie. Omdat het land gelegen is aan de Noordzee, zijn er genoeg stranden waar u uit kunt kiezen. Ga tijdens de zomervakantie in Nederland lekker naar Zeeland of de Waddeneilanden om aan het water te genieten van een ontspannen vakantie!

Zon, zee en strand

Nederland heeft een gematigd zeeklimaat, wat inhoudt dat de winters mild zijn en de zomers koel. In de maanden juli en augustus ligt de temperatuur rond de 21 graden; niet te warm en niet te koud, dus ideaal strandweer!

Een geweldige plek voor een zonvakantie in Nederland, is het strand van Den Haag, Scheveningen. Langs het strand zijn veel verschillende horecagelegenheden en attracties te vinden. Voor iedereen is er wel iets te doen! Het duinlandschap rondom Scheveningen is ook erg geschikt om te wandelen of te fietsen, zodat u van de prachtige natuur kunt genieten.

In het noorden van Nederland vindt u het IJsselmeer, wat een geschikte plek is voor windsurfen en andere watersporten. Ook de Afsluitdijk, de waterkering die het IJsselmeer afsluit van de Waddenzee, is een bijzondere bezienswaardigheid. Vanuit hier bent u ook zo in het waddengebied, een ondiepe zee tussen het vasteland van Nederland en de Waddeneilanden. Hier kunt u wadlopen en wandelt u bij laag water vanaf het vasteland naar een van de Waddeneilanden, bijvoorbeeld Ameland of Terschelling.

De zuidelijke provincie Zeeland bestaat uit verschillende schiereilanden, waar de zee nooit ver weg is. Hier kunt u lekker wandelen of fietsen door de prachtige natuur en genieten van Zeeuwse specialiteiten zoals mosselen en bolussen, zoete koffiebroodjes. Breng hier ook zeker een bezoek aan de Deltawerken, het verdedigingssysteem tegen hoogwater dat na de watersnoodramp in 1953 is gebouwd. In Zeeland maakt u uw zonvakantie in Nederland compleet!

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Nederland Novasol Vakantiehuizen in Nederland TripAdvisor Vakantiehuizen in Nederland Casamundo Vakantiehuizen in Nederland DanCenter Vakantiehuizen in Nederland Inter Chalet Vakantiehuizen in Nederland dansommer Vakantiehuizen in Nederland HomeAway Vakantiehuizen in Nederland Interhome Vakantiehuizen in Nederland 9flats.com Vakantiehuizen in Nederland HouseTrip Vakantiehuizen in Nederland Belvilla Vakantiehuizen in Nederland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Nederland Only-apartments Vakantiehuizen in Nederland Migoa Vakantiehuizen in Nederland

Ontdek andere interessante bestemmingen