Wandelvakantie Nederland

Nederland

Wandelvakantie in Nederland: de beste bestemmingen

Wandelvakantie Nederland

Houdt u van natuur, vakantie en van wandelen? Ga dan op wandelvakantie in Nederland! Door heel Nederland zijn wandelroutes uitgestippeld die u kunt volgen. Tijdens een wandelvakantie kunt u Nederland in uw eigen tempo bekijken en zo optimaal van de natuur genieten.

Verken Nederland in uw eigen tempo

In de Achterhoek kunt u genieten van de natuur, cultuur en historie van Nederland. U komt door het typische Nederlandse boerenlandschap, langs kleine dorpen en kastelen en door bossen. Van de maanden oktober tot december, tijdens het jachtseizoen, kunt u in de Achterhoek na uw wandeling heerlijk wildbraad eten. Bij een wandelvakantie door Nederland hoort ook een bezoek aan Putten, gelegen in Gelderland. Hier vindt u veelzijdige natuur, landgoederen en het zwaartepunt van Nederland.

Als u avontuurlijk bent ingesteld, kunt u een wandelroute over de Waddeneilanden maken. Het mooiste is natuurlijk om de Waddeneilanden te bereiken door te wadlopen, bijvoorbeeld vanaf Friesland naar Ameland of Schiermonnikoog.

In Friesland zelf kunt u ook verschillende wandelroutes vinden, zoals het Groot-Frieslandpad. Deze route leidt van de Noordzeekust tot de Duitse grens. Als u de Friese terpdorpjes wilt bekijken, kunt u de Terpenroute volgen. Deze route brengt u langs mooie kerken, molens en zogenaamde staten (bijzondere gebouwen).

Als u in een wandelvakantie Nederlandse steden wilt bezichtigen, kunt u routes volgen uit het wandelroutenetwerk Hof van Delfland. Dit netwerk is gelegen in het midden van de Randstad en verbindt de steden Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rotterdam.

Het eiland Goeree-Overflakkee, net boven Zeeland, is een geschikte locatie om te wandelen. In de dorpen Ouddorp, Goedereede en Stellendam zijn verschillende bezienswaardigheden zoals musea te vinden. Aan het einde van een wandeling kunt u genieten van de delicatesse van het eiland, de zogenaamde Goereese vis, gevangen door de Goereese vissersvloot.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Nederland Wimdu Vakantiehuizen in Nederland Novasol Vakantiehuizen in Nederland TripAdvisor Vakantiehuizen in Nederland Casamundo Vakantiehuizen in Nederland DanCenter Vakantiehuizen in Nederland Inter Chalet Vakantiehuizen in Nederland dansommer Vakantiehuizen in Nederland HomeAway Vakantiehuizen in Nederland Interhome Vakantiehuizen in Nederland 9flats.com Vakantiehuizen in Nederland HouseTrip Vakantiehuizen in Nederland Belvilla Vakantiehuizen in Nederland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Nederland Only-apartments Vakantiehuizen in Nederland Migoa Vakantiehuizen in Nederland

Ontdek andere interessante bestemmingen