Vakantiehuis aan zee in Nederland

Nederland
Op elk moment
2 personen

Plan een heerlijke vakantie aan zee in Nederland

De plaatsen aan de Nederlandse kust zijn het hele jaar door heerlijke bestemmingen om te vertoeven. Zo kunt u in de zomer tot rust komen op uw strandbed, in de herfst heerlijk uitwaaien op het strand en in de winter een bezoek brengen aan een aquarium. Geniet van alle mogelijkheden vanuit een vakantiehuis aan zee in Nederland.

De mooiste bestemmingen voor vakantiehuizen in Nederland aan zee

Er zijn diverse mooie bestemmingen waar u snel en eenvoudig een ideaal vakantiehuis aan zee in Nederland kunt vinden.

 • 1. Katwijk aan Zee

  Het prachtige strand van Katwijk aan Zee is een van de schoonste stranden van Nederland en heeft daarnaast een sfeervolle boulevard. Katwijk beschikt over een aantal mooie wandelpaden en fietsroutes door de duinen. Mocht het een regenachtige dag zijn, dan kunt u ook een bezoek brengen aan het subtropische zwemparadijs van Katwijk.

 • 2. Scheveningen

  Het bekende Scheveningen heeft een kilometerslang strand met veel gezellige strandtentjes. Op De Pier van het strand kunt u diverse winkeltjes binnenlopen of vanaf De Pier met een zip-line naar het strand toe slingeren. Ook kunt u een bezoek brengen aan Sea Life of in het Muzee Scheveningen meer te weten komen over de geschiedenis van het oude vissersdorp.

 • 3. Bergen aan Zee

  Het kustdorp Bergen aan Zee heeft een heerlijk strand met diverse strandpaviljoens waar u tot rust kunt komen. In Bergen aan Zee is het hele jaar door genoeg te doen voor jong en oud. Zo kunt u prachtig wandelen door de groene natuur of een bezoek brengen aan het Zee Aquarium, waar u allerlei dieren uit de zee kunt bewonderen.

 • 4. Zandvoort

  Op en rondom het mooie strand van Zandvoort zijn genoeg activiteiten te ondernemen voor een geslaagde vakantie. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Juttersmu-ZEE-um, een balletje slaan op de groene golfbaan of een bezoek brengen aan Circuit Zandvoort.