Luxe vakantiehuis in Nederland

Nederland
Op elk moment
2 personen

Ontdek de mooiste bestemmingen in Nederland

In het veelzijdige Nederland zijn genoeg interessante plekken waar u helemaal tot rust kunt komen. Geniet van de groene natuur en fijne stranden of breng een cultureel bezoek aan een van de vele musea. Vanuit een luxe vakantiehuis in Nederland kunt u allerlei bijzondere activiteiten ondernemen en tegelijkertijd genieten van de aanwezige luxe.

De mooiste bestemmingen voor luxe vakantiehuizen in Nederland

In diverse Nederlandse steden bevinden zich comfortabele verblijven met luxe faciliteiten. Zo kunt u heerlijk tot rust komen in een luxe vakantiehuis in Nederland.

 • 1. Noordwijk

  De kustplaats Noordwijk vormt de ideale locatie om in alle luxe te genieten van uw vrije tijd. Zo kunt u kiezen voor een goed glas wijn in een van de vele strandpaviljoens of u kunt in een strandstoel tot rust komen op een mooie zomerdag. Vanuit een luxe vakantiehuis brengt u gemakkelijk een bezoek aan het wetenschapsmuseum Space Expo of aan de karakteristieke Oude Jeroenskerk.

 • 2. Amsterdam

  De excentrieke hoofdstad Amsterdam staat bekend om zijn mooie grachten en vele winkels. Neem een kijkje bij de winkels op de P.C. Hoofdstraat met luxe designer kleding of breng een bezoek aan het imposante Rijksmuseum. In de stad zijn verschillende sterrenrestaurants te vinden, waar u heerlijk kunt dineren tot in de late avonduren.

 • 3. Veluwe

  De groene Veluwe is een prachtig natuurgebied in Gelderland met diverse luxe vakantiehuizen. De Veluwe is een unieke locatie voor het spotten van wild en het maken van avontuurlijke wandelingen. Vanuit uw luxe vakantiehuis op de Veluwe kunt u tevens de prachtige Van Gogh-collectie bewonderen in het Kröller-Müller Museum.

 • 4. Maastricht

  In de historische stad Maastricht kunt u aangenaam wandelen door de gezellige straten en een dag lang teruggaan in de tijd, tijdens een rondleiding in Fort Sint Pieter. In de avond kunt u heerlijk tot rust komen in een luxe wellnesscenter en genieten van een goede massage.

Luxe vakantiehuis: De mooiste accommodaties in de buurt

Landgoed ∙ 8 personen ∙ 3 slaapkamers
Tripscompagnie, Menterwolde, Nederland
vanaf €204
HomeAway
5,0
Zie aanbieding
Boot ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Grou, Leeuwarden, Nederland
vanaf €74
HomeAway
4,0
Zie aanbieding
Boot ∙ 6 personen ∙ 4 slaapkamers
Oranjestad-West, Oranjestad, Nederland
vanaf €166
HomeAway
Zie aanbieding

Luxe vakantiehuis in Nederland: Ontdek meer bestemmingen