Fietsvakantie Nederland

Nederland
Fietsvakantie Nederland

Een fietsvakantie door Nederland is een ideale keuze als u op zoek bent naar een sportieve vakantie. Geniet van de afwisselende landschappen en verken het land op uw eigen tempo zodat u uitgebreid kunt genieten van de natuur om u heen. Tijdens uw fietsvakantie kunt u verblijven in een van de talloze mooie vakantiehuizen die u langs de route vindt.

Prachtige fietsroutes in Nederland

Verken de verschillende landschappen in Nederland door een van de vele bestaande routes te volgen of plan eenvoudig uw eigen route. De Nederlandse fietspaden zijn veilig, goed aangegeven en comfortabel. Dankzij de duidelijke richtingaanwijzers en kaarten vindt u altijd gemakkelijk de juiste route. Langs de routes liggen vele fijne eetgelegenheden waar u uw energie kunt aanvullen en even kunt uitrusten.

Als u uw fietsvakantie in Nederland met een zon- en strandvakantie wilt combineren, kunt u de Noordzeeroute volgen. Voor een culturele fietsvakantie kunt u bijvoorbeeld de Stedenroute volgen. U fietst dan van Amsterdam via Rotterdam en Dordrecht naar de Belgische grens.

Het kan ook fijn zijn een weekend of een week een vakantiehuisje in de natuur te boeken en vandaaruit dagtochten te ondernemen. Als u bijvoorbeeld in de Betuwe of op de Veluwe verblijft, heeft u vanuit uw vakantiewoning dagenlang fietsplezier.

Wilt u heel Nederland zien tijdens uw fietsvakantie? Dan kunt u de zogenaamde Ronde van Nederland-route nemen. Deze meer dan 1300 kilometer lange fietsroute langs de grenzen van het land geeft u een geweldig beeld van de verschillende landschappen in Nederland.

In plaats van een fietsvakantie kunt u ook voor een motorvakantie door Nederland kiezen. De provincies Limburg en Brabant zijn met hun mooie landschappen perfect voor lange motortochten. Bovendien zijn er in dit gebied talloze musea, bezienswaardigheden en fijne restaurants te vinden waar u uitstekend een korte tussenstop kunt maken.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Nederland Wimdu Vakantiehuizen in Nederland Novasol Vakantiehuizen in Nederland TripAdvisor Vakantiehuizen in Nederland Casamundo Vakantiehuizen in Nederland DanCenter Vakantiehuizen in Nederland Inter Chalet Vakantiehuizen in Nederland dansommer Vakantiehuizen in Nederland HomeAway Vakantiehuizen in Nederland Interhome Vakantiehuizen in Nederland 9flats.com Vakantiehuizen in Nederland HouseTrip Vakantiehuizen in Nederland Belvilla Vakantiehuizen in Nederland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Nederland Only-apartments Vakantiehuizen in Nederland Migoa Vakantiehuizen in Nederland

Ontdek andere interessante bestemmingen