Autovakantie Nederland

Nederland
Autovakantie Nederland

Een ontspannen en eenvoudige manier om veel van Nederland te zien is door met de auto het land door te reizen. Nederland is een land van bescheiden formaat. De afstanden zijn daardoor erg goed te bereizen. Een autovakantie in Nederland is ideaal voor zelfstandige reizigers die graag comfortabel op vakantie gaan.

Rijdend naar alle windstreken

Tijdens een autovakantie in Nederland kunt u alle windstreken van het land aandoen. In het zuiden vindt u de gezellige stad Maastricht. Hier kunt u zich vermaken in de talloze kroegen en restaurants. In de zuidwestelijke provincie Zeeland kunt u een bezoek brengen aan de imposante en beroemde Deltawerken, die gebouwd zijn ter bescherming van de zuidelijke provincies tegen overstroming. Met de auto rijdt u van eiland naar eiland en ondertussen geniet u van het prachtige uitzicht op de zee.

In het westen van Nederland kunt u met de auto een bezoek brengen aan Amsterdam en Rotterdam. Het kan hier wel handig zijn de auto aan de rand van de stad te laten staan en met de fiets of het openbaar vervoer de stad in te gaan. Als u wilt genieten van strand en duinen, kunt u een bezoek brengen aan Scheveningen. Er zijn hier meerdere terreinen waar u 24 uur per dag kunt parkeren.

Via de 32 km lange Afsluitdijk rijdt u verder richting de noordelijke provincies. Uit uw ene raam ziet u de Waddenzee, uit het andere het IJsselmeer. U kunt uiteraard tijdens uw autovakantie in Nederland ook een bezoek brengen aan de prachtige Waddeneilanden. Op de eilanden Texel, Terschelling en Ameland mag u uw auto meenemen.

In het oosten van Nederland vindt u verschillende, soms nog onbekende pareltjes. Zo kunt u stoppen in Groenlo, een fraaie vestingstad in de Achterhoek. Wanneer u toe bent aan ontspanning in de natuur, dan kunt u in Oost-Nederland naar het Nationale Park de Hoge Veluwe rijden en daar een mooie wandeling maken.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Nederland Novasol Vakantiehuizen in Nederland TripAdvisor Vakantiehuizen in Nederland Casamundo Vakantiehuizen in Nederland DanCenter Vakantiehuizen in Nederland Inter Chalet Vakantiehuizen in Nederland dansommer Vakantiehuizen in Nederland HomeAway Vakantiehuizen in Nederland Interhome Vakantiehuizen in Nederland 9flats.com Vakantiehuizen in Nederland HouseTrip Vakantiehuizen in Nederland Belvilla Vakantiehuizen in Nederland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Nederland Only-apartments Vakantiehuizen in Nederland Migoa Vakantiehuizen in Nederland

Ontdek andere interessante bestemmingen