Hostel in Milaan - HomeToGo base64Hash Hostel in Milaan - HomeToGo

Hostel in Milaan

Milaan
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Afstand tot centrum
Max. 1 km
Max. 2 km
Max. 5 km
Beoordeling
Uitstekend : 4,5+
Zeer goed: 4+
Goed: 3,5+

Ontdek het prachtige Milaan vanuit een gezellig hostel

Milaan is een van de leukste bestemmingen in Italië voor een meerdaagse stedentrip. Een hostel in Milaan is hierbij een ideale accommodatie om in te overnachten in deze stad. In een hostel heeft u namelijk voor een schappelijke prijs een gezellige kamer. Bovendien kunt u in een hostel gemakkelijk enthousiaste medereizigers ontmoeten om tips en verhalen mee uit te wisselen.
Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Milaan

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Milaan

Milaan is de tweede stad van Italië en historisch gezien een van de belangrijkste steden in Noord-Italië, zowel op cultureel als op economisch gebied. In deze stad is daarom genoeg te doen. Hieronder staan enkele leuke tips voor tijdens uw verblijf in Milaan.

  • 1. Kasteel Sforzesco

    In opdracht van Francesco Sforza, de Hertog van Milaan, werd dit imposante kasteel gebouwd in de 14e eeuw. Het Museum del Castello is hierin gevestigd, waar ook het laatste werk van Michelangelo te bewonderen is. Achter het kasteel ligt het fijne stadspark Parco Sempione, waar u lekker in het gras kunt uitrusten en genieten van de groene omgeving.

  • 2. Wetenschapsmuseum Milaan

    Midden in het centrum ligt het museum van de wetenschap en technologie. Leer hier over ouderwetse voertuigen zoals de stoomlocomotief en de ontwikkeling van de televisie. In dit museum is ook een tentoonstelling van de beroemde kunstenaar Leonardo Da Vinci te zien. Dat hij naast kunstenaar ook een uitvinder was, wordt in deze expositie laten zien.

  • 3. Stadion Giuseppe Meazza

    Dit voetbalstadion wordt ookwel Stadion San Siro genoemd, omdat het zowel het stadion van AC Milan als van rivaal FC Internazionale Milan is. De namen van het stadion wisselen dus op het moment dat er een ander team in speelt. Na het kopen van een kaartje kunt u dit indrukwekkende stadion van binnen bezichtigen. Hierbij zit ook een tour inbegrepen, waarbij u onder andere naar de catacombe, de kleedkamers en de persruimtes gaat.

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Milaan

Prijsinformatie in Milaan

Beschikbaarheid van de accommodaties in Milaan

Beschikbaarheid in Milaan

Hostel in Milaan Inspiratie

Beste vakantie-ideeën in Milaan

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag