Sex on the Beach: Onbetaalbaar? - HomeToGo base64Hash Sex on the Beach: Onbetaalbaar? - HomeToGo
De prijs van de cocktail & de boete bij seks op het strand

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?

Zomerkriebels en vlinders in onze buik. Het is weer zomer en een dagje op het strand met een cocktail is precies waar iedereen naar heeft verlangt. Met de tenen in het zand en een fris drankje in de hand slaat de verleiding toe. In de late uurtjes lijkt iedereen zich te ontspannen, stelletjes zijn in een romantische bui en kijken naar de zonsondergang, de meeste strandgangers gaan langzaam naar huis. Nog een cocktail of een liever avontuur in de duinen?

HomeToGo vergelijkt de cocktailprijzen van ‘Sex on the Beach’ op beroemde stranden in Europa met de boete die men krijgt bij echte seks op het strand. Het ondeugende pad opgaan is verleidelijk, maar kan je meer dan een paar euro’s kosten. In veel landen kan dit zelfs een gevangenisstraf opleveren. Misschien is een tweede cocktail een beter idee dan uit de kleren gaan.

Dit zijn de kost 'Sex on the Beach' in Europa

Bekijk hieronder de lijst met 15 bekende stranden in onder meer Frankrijk, Spanje en Kroatië, met de gemiddelde prijs van een ‘Sex on the Beach’ en de boete voor seks in het openbaar*.

*Voor de cocktail prijs van ‘Sex on the Beach’ is het gemiddelde genomen van verschillende bars op het betreffende strand. De boete is afhankelijk van de meest gehanteerde wet in het land; bijvoorbeeld voor naaktrecreatie op daarvoor onbestemde plekken, schennis van de eerbaarheid, exhibitionisme, verstoring van openbare orde, of het verrichten van een seksuele daad in het openbaar. HomeToGo is niet verantwoordelijk voor de juistheid van informatie die hier is gepresenteerd of op websites van derden.

image-tag