Het Geheim Achter Geluk Over De Wereld - HomeToGo base64Hash Het Geheim Achter Geluk Over De Wereld - HomeToGo

Het Geheim Achter Geluk Over De Wereld


Wat brengt nou echt geluk?

Is geluk tijd doorbrengen met geliefden, of tijd alleen doorbrengen in de natuur? Is het jezelf kwijtraken als je op muziek danst, of jezelf vinden terwijl je rustig mediteert? Het geheim van het geluk is eigenlijk al deze dingen en meer! Het verschilt van land tot land en cultuur tot cultuur.


Onderzoekers hebben veelvuldig de achterliggende factoren voor geluk over de hele wereld bestudeerd. Organisaties hebben zelfs landen gerangschikt op een geluksschaal. Het blijkt dus wel dat er een grote interesse is in zowel het onderwerp en het bepalen van waarom sommige mensen gelukkiger zijn dan anderen.


Volgens het jaarlijkse World Happiness Report is Finland het gelukkigste land en scoort het zeer goed op zorg, vrijheid, generositeit, eerlijkheid, gezondheid, inkomen en bestuur. Ondertussen rangschikt de Happy Planet Index Costa Rica als het gelukkigste land op aarde. De temperaturen van de twee landen zijn weliswaar tegenstrijdig, maar ze hebben blijkbaar één ding gemeen: de gelukkigste mensen.


Hier staan een aantal geheimen naar geluk vanaf over de hele wereld samen met de onderzoeken die de werkzaamheid aantonen. Lees dus verder en vind een multiculturele weg naar geluk!


Kopieer de infographic met onderstaande code

Over HomeToGo

HomeToGo (https://www.hometogo.nl/) is een onafhankelijke meta-zoekmachine voor vakantiewoningen die het mogelijk maakt om snel en makkelijk accommodaties te zoeken en te vergelijken. Consumenten hebben keuze uit meer dan 11 miljoen aanbiedingen in meer dan 200 landen van meer dan 250 websites. Met gebruik van slimme filters kunnen de bezoekers gemakkelijk hun ideale vakantiewoning vinden op basis van bestemming, reisdata, budget en voorzieningen van hun voorkeur. Gevestigd in Berlijn gevestigde bedrijf heeft momenteel meer dan 150 werknemers in dienst en is actief in 12 Europese landen, Rusland, Australië, Mexico, Brazilië en de Verenigde Staten.

image-tag