Bij festivals denk je al gauw aan harde muziek, uitgelaten jeugd en een modderachtige bende. Maar een festival kan ook een prima manier zijn om met familie quality time door te brengen en sociale contacten te onderhouden. Een zomer vol inspiratie doe je op bij deze 13 familie-vriendelijke festivals in Europa.

Vanwege de groeiende vraag richten veel festivals zich ook op kinderen, zodat jong en oud plezier kan hebben. Als je een echte festival fan bent, en je kinderen niet achter wilt laten, ga je naar een gezinsvriendelijk festival deze zomer!

We hebben festivals van verschillende Europese landen uitgekozen. De festivals zijn per datum gesorteerd zodat je een geweldige festival tour met de familie kan plannen. Wees bereid, want het eerste festival begint al 8 juni!

Van Camp Bestival in Engeland tot Off festival Polen, hier zijn onze meest familie vriendelijke festivals.

Klik op de pijlen aan de zijkanten om van festival naar festival te gaan en klik op de video’s om de officiële videoclip te bekijken en kom in de stemming!

Als je besluit om de kinderen thuis te laten, bekijk dan alle festivals van 2017 in Europa op www.hometogo.nl/lijst/festivals/

 festivals_banner link pagina met text


image-tag