Coronavirus (COVID-19): Laatste Updates - HomeToGo base64Hash Coronavirus (COVID-19): Laatste Updates - HomeToGo
Alles wat u moet weten over het coronavirus en mogelijke gevolgen voor uw vakantiewoningboeking

Coronavirus (COVID-19): Laatste Updates

Informatie over reisbeperkingen

Als u van plan bent om in de nabije toekomst te reizen, is het belangrijk om rekening te houden met eventuele reisbeperkingen of waarschuwingen die van invloed kunnen zijn op uw vermogen om te reizen. We willen u graag informatie geven om u te helpen bij het plannen van uw reis.

Let op: De reisbeperkingen van de overheid zijn aan verandering onderhevig. HomeToGo is niet verantwoordelijk voor de juistheid of nauwkeurigheid van de informatie op deze pagina. Neem contact op met de officiële overheidsmiddelen voordat u uw reisplannen afrondt.

HomeToGo helpt u verder

HomeToGo is de grootste zoekmachine voor vakantiewoningen wereldwijd. Gezien de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) is uw veiligheid belangrijk voor ons en houden we de situatie nauwlettend in de gaten. In deze onzekere tijd raden we u aan de reisadviezen van uw overheid en updates van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te volgen. In deze moeilijke tijd willen we u alle informatie geven die u nodig hebt.

Hieronder vindt u informatie en antwoorden op vragen waar u aan moet denken bij het maken van een boeking en hoe u uw boeking kunt wijzigen. Daarnaast zijn er tips te vinden over hoe u optimistisch en goed geïnformeerd kunt blijven tijdens deze uitbraak.

Uw boeking annuleren of wijzigen

We begrijpen dat u op dit moment veel vragen hebt. Klik op het vak hieronder voor meer informatie over het annuleren of wijzigen van uw boeking.

Uw boeking annuleren of wijzigen

Wanneer u al een vakantiewoning hebt geboekt

De partners van HomeToGo zijn experts op het gebied van vakantiewoningen en zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt uw boekingpartner in de bevestigingsmail van uw boeking vinden.


Een aantal partners:

Airbnb: Helpcentrum, Telefoon: +31 20 5 222 333

Belvilla: Helpcentrum, Telefoon: +31 20 8 945 561

Booking.com: Helpcentrum, Telefoon: +31 70 7 703 884

HomeAway: Helpcentrum, Telefoon: +31 20 2 629 300

Novasol: Helpcentrum, Telefoon: +31 13 4 677 730

Tripadvisor: Helpcentrum, Telefoon: +31 70 7 709 688


Meer vragen?

Wanneer u meer vragen hebt, helpen onze collega's van de klantenservice u graag verder:

https://www.hometogo.nl/faq/

Belangrijke informatie voordat u boekt

Waar moet ik aan denken voordat ik ga reizen?

Informeer voor elke reis naar de reis- en veiligheidsregels in het land van bestemming.


Algemene informatie over de huidige situatie is te vinden op website van de Rijksoverheid.

Is er iets waarover ik moet nadenken als ik in de komende maanden wil reizen?

Wanneer u wilt boeken: Stel uzelf op de hoogte van de reis- en veiligheidsregels in het land van bestemming. De situatie kan dagelijks veranderen en het is uw persoonlijk besluit om wel of niet te reizen. Als u vragen hebt over een verblijf of als u wilt telefonisch boeken, helpt onze klantenservice u graag verder.

+31 20 299 3660 of [email protected]


Wanneer u al hebt geboekt: Let op hoe de situatie zich ontwikkelt en stel uzelf op de hoogte van de reis- en veiligheidsregels in het land van bestemming. In geval van een officiële reiswaarschuwing hebben verschillende partners van HomeToGo speciale annulerings- en wijzigingsprocedures voor boekingen opengesteld. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice.

+31 20 299 3660 of [email protected]

Kan ik een vakantiewoning reserveren of tijdelijk reserveren?

Een vakantiewoning kan niet (tijdelijk) worden gereserveerd. HomeToGo biedt een overzicht van vakantiewoningen van verschillende partnerwebsites en verhuurt zelf geen vakantiewoningen.

Actuele reisadviezen

Overweegt u om te gaan reizen in de nabije toekomst? Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste (reis)ontwikkelingen in verschillende bestemmingen. Hieronder vindt u meer informatie over de reisveiligheid in een aantal bestemmingen. De populairste bestemmingen zijn in de lijst inbegrepen.

Optimistisch blijven tijdens een pandemie

Hoe kunnen we optimistisch blijven en voor elkaar blijven zorgen tijdens een pandemie? HomeToGo onderzocht hoe verschillende culturen wereldwijd geluk ervaren. Bekijk hieronder een aantal van deze geheimen achter geluk, waarvan een aantal thuis in de praktijk gebracht kan worden. Misschien vindt u zelfs inspiratie voor uw volgende reis! (Het volledige onderzoek is hier te vinden)

Optimistische nieuwsberichten

In deze tijden lijkt het of er alleen maar negatief nieuws is en verspreid wordt. Echter is er weldegelijk optimisme, humor en luchtigheid te vinden. We hebben een aantal van onze favoriete verhalen en nieuwsartikelen samengesteld.


"Deze sterren geven met muziek het coronavirus een positieve twist"

- AD

"You'll never walk alone op 150 radiozenders tegelijk"

- NOS

"Coronahumor: zo houden we elkaar aan het lachen in deze bange dagen"

- De Gelderlander

"Gebarentolk gaat viral met hamstergebaar"

- RTL Nieuws

Toekomstige reisplannen

Na een tijdje thuisblijven (#SocialDistancing) begrijpen we dat u weer zin hebt om te reizen zodra autoriteiten zeggen dat het veilig is om dit te doen. In de tussentijd kunt u dromen van een volgend reisavontuur door verschillende opties van accommodaties te bekijken op HomeToGo.nl. Hebt u iets gevonden? Voeg het toe aan Mijn Favorieten om het later terug te zien.

Blijf op de hoogte en zorg goed voor uzelf!

Bij HomeToGo geloven we dat het volgen van de beste adviezen en de gezondheid en veiligheid van uw geliefden het belangrijkste van allemaal is.

We houden u op de hoogte zodra er nieuwe updates in de komende weken zijn. Raadpleeg de volgende bronnen voor deskundig advies en voor de meest actuele informatie:

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

We hopen dat u alle nodige informatie hebt om de juiste beslissingen te nemen in de komende maanden.

image-tag