Marokko zomervakantie

Marokko

Zomervakantie in Marokko: de beste bestemmingen

Marokko zomervakantie

Marokko is een fantastische bestemming voor een zonvakantie, zeker in het voor- en najaar. In de zon worden de prachtige natuur, de boeiende steden en de fraaie zandstranden nog mooier. Voor zowel gezinnen als paren en alleenreizenden is een zonvakantie in Marokko een bijzondere reiservaring. De echte zonaanbidder kiest voor een fijne vakantiewoning aan zee. Cultuurliefhebbers vinden in de stad eveneens prachtige vakantiehuizen, veelal met zwembad.

Geniet van het heerlijke weer en de mooie natuur van Marokko

Als u kiest voor een zonvakantie in Marokko, dan betekent dat ook letterlijk een vakantie in de zon! Het is heerlijk om overdag en 's avonds buiten te zijn. U kunt hier lekker rustig wandelen in mooie parken en langs fonteinen of slenteren door smalle straatjes in de indrukwekkende koningssteden. Geniet ontspannen op het strand of dobber lekker in de zon op een luchtbed. Als uw vakantieadres een zwembad heeft, kunt u eenmaal thuis na een lange dag buiten nog even heerlijk ontspannen bijkomen aan de waterkant.

Het aanbod aan vakantiewoningen in Marokko is groot en gevarieerd. Als u de voorkeur geeft aan een verblijf in de koningssteden Fes of Marrakesh tijdens uw zonvakantie in Marokko, dan is een authentieke riad in de medina, ofwel de oude stad, een bijzonder leuk vakantieadres. De soeks zijn dan meteen op wandelafstand. Een bezoek aan de soek in Fes is een echte verrassing. Hier vindt u zo ongeveer alles wat er maar te koop is.

Wie tijdens de zomervakantie in Marokko liever dicht bij zee verblijft en wel van een verkoelend zeewindje houdt, vindt in Essaouira gemakkelijk een mooie vakantiewoning of appartement. Wind- en kitesurfen zijn hier geliefde watersportactiviteiten. U kunt de uitrusting ter plekke huren en zich eventueel aanmelden bij een van de surfscholen. Het is ook een leuke ervaring om paard of kameel te rijden of lessen daarin te volgen. Wandel 's avonds eens naar de oude haven met de gekleurde vissersbootjes.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Marokko Wimdu Vakantiehuizen in Marokko Novasol Vakantiehuizen in Marokko TripAdvisor Vakantiehuizen in Marokko Casamundo Vakantiehuizen in Marokko DanCenter Vakantiehuizen in Marokko Inter Chalet Vakantiehuizen in Marokko dansommer Vakantiehuizen in Marokko HomeAway Vakantiehuizen in Marokko Interhome Vakantiehuizen in Marokko 9flats.com Vakantiehuizen in Marokko HouseTrip Vakantiehuizen in Marokko Belvilla Vakantiehuizen in Marokko Montagne Vacances Vakantiehuizen in Marokko Only-apartments Vakantiehuizen in Marokko Migoa Vakantiehuizen in Marokko

Ontdek andere interessante bestemmingen